''Krūtis arī palielinās''. Tauta komentē slavenas Latvijas modeles atteikšanos no alkohola

tautaruna.lv 16.janvāris, 5:00
 
Ekrānuzņēmums/1188.lv
Lai gan ekstravagantā Žigajevu ģimenīte reti tiek pieminēta kā jau 15 gadus precēts pāris, katrs atsevišķi gan Jurijs, gan Svetlana par to īpaši neuztraucas, un pašu biznesa mārketingā iemanījušies pat uzsvērt sava veida pretmetus.

Ja bijušais Latvijas izlases futbolists Jurijs Žigajevs veiksmīgi iekārtojies ar futbolu saistītā mediju telpā ar, piemēram, projektu ''Pa pāris kausiem'', tad divu bērnu māmiņa Svetlana ir viena no sociālo tīklu vides dzīvespriecīgākajām pārstāvēm, kura, kā šķiet, visnotaļ pamatoti, pati sev piešķīrusi titulu Soctīklu Madonna.

Daudzie Svetlanas fani jau vairākus gadus ar lielu interesi seko ne vien viņas padomiem sievišķības kopšanā, bet arī tam, cik efektīgās fotogrāfijās un pozitīvās uzrunās tie tiek sniegti.

Šķita, ka tik ''caurspīdīgas'' ģimenes sociālo tīklu faniem par abiem bija zināms teju viss, tāpēc kā milzu pārsteigums nāca Svetlanas Žigajevas ziņa par to, ka viņa jau 2 gadus atteikusies no alkohola lietošanas. Tā kā šī ziņa tika publicēta 2.janvārī, pieļaujam, ka šāds lēmums tika pieņemts otrajā dienā pēc 2022.gada sagaidīšanas. Savā X (iepriekš Twitter) profilā Svetlana to pasniedza šādi:

''Es atradu vieglāko viedu kā uzturēt sevi labā fiziskā formā - vienkārši jāatsakās no alkohola. Es nelietoju jau divus gadus (šodien neliela jubileja). Šīs bija mans labākais lēmums''.

Pieļaujam, ka daudziem pirmā reakcija uz šo ziņu bija līdzīga lietotāja Ģirta Pommera paustajam: ''Tu nelieto, tagad Jurijam nākas vienam nest šo smago nastu''

Tā kā tā sociālo tīklu vide, kurā uzturas Svetlana, šāda veida ironiju vienmēr uztver ar prieku, jāsaka, ka ziņas komentāros diskusija izvērsās arī lietišķi, un bija gan jautājumi autorei, gan tauta dalījās arī savā pieredzē:

"Fakts, alko bojā sievietes";

"Es jau gandrīz piecus gadus nelietoju, bet man ne tuvu nav tāda figūra";

"Aha, aha. Krūtis ar palielinās tiem, kas nelieto alko! "

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas