Kādas preces cena Latvijas veikalā "uzspridzina" internetu

tautaruna.lv 16.janvāris, 2:00
 
Pixaby
Ar vārdu "roltoni" saprotam jebkuras ātri pagatavojamās nūdeles un ātri pagatavojamās nūdeles visbiežāk izvēlas divu iemeslu dēļ: nav naudas vai nav laika. Tiesa, dažu roltonu dena jau uzkāpusi līdz 36 eiro kilogramā un nav pa kabatai ikvienam.

"Mūsdienās teksts “šomēnes dzīvošu uz roltoniem” vairs nenozīmē, ka esi students, bet gan to, ka tev ir piķis. Pirms pāris gadiem Rīgā šur tur, drusku pieliekot klāt, sanāca kompleksās pusdienas…" aizdomājas Kārlis.

Kristaps: Ja kādreiz šis skatījās studentu un tā saucamas bomžu paletes, tagad pieliekot vēl kādu eiro klāt, var nopirkt kebabu,vai kādu burgeru

Baiba: Šīs jau kaut kādas gucci nūdeles

Edijs: Kilograma cena lielāka nekā auksti kūpinātam Norvēģijas lasim

Atecina: Es gandrīz ar kafiju aizrijos. Šis nav ok. Pat pie mums uz salas dārgākajā pārtikas veikalā tas roltons maksā uz pusi mazāk.

Eduards: Bet ja tā ņem, pat senajos laikos, kad roltoni bija 7 santīmi par paciņu, viņi bija dārgi. Parēķini kilograma cenu. Paciņā tev ir 65 grami. Tātad kilo cena aptuveni 1,08 lati.Konvertējot uz eiro-1.5 eiro. Un tas ir pirms gadiem 20.Tu pat tagad ar 20 gadu inflāciju vari nopirkt lētāk

Saplāksnis: Da labi, šis vienmēr ir bijis "premium" segments tādā ziņā, ka tiek tā pasniegts, kā kaut kāds džankfūdu karalis. Protams, ka izmaksas tādu uzražot ir nekādas, bet kāpēc neierāmēt to kā kaut ko ekskluzīvu un nepaprasīt daudz?

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas