Kas līdz šim zināms par pēkšņi pazudušo Valteru?

tautaruna.lv 25.marts, 12:15
 
Ilustratīvs attēls / Kaspars Krafts/F64
Pierīgas Austrumu policijas iecirknis izsludinājis meklēšanā 18 gadus veco Valteru Vanagu. Jaunietis ir pazudis jau kopš svētdienas vakara. Piektdien puiša māte un ģimenes draugi organizēja meklēšanu tuvējās apkaimes meža masīvā, cerībā Valteru atrast sveiku un veselu, vēsta "Degpunktā".
Valtera māte stāsta, ka puisis pēdējo reizi redzēts pirms piecām dienām. Ap plkst. 20.00 jaunietis izgāja no vecmammas dzīvokļa Pārogrē un neatgriezās. Kur viņš devās, tuviniekiem grūti spriest. Zināms ir tikai tas, ka Valters kaut kādu iemeslu dēļ bija uztraucies par savu dzīvību.

Puiša māte apgalvo, ka puisim nebija emocionālās veselības problēmas un nekad iepriekš dēls nebija pazudis. Brīvprātīgie meklētāji pie vietējās degvielas uzpildes stacijas pulcējās pulksten desmitos no rīta. Ģimenes locekļi un draugi sadalījās grupiņās pa desmit un izklīda pa perimetru, koncentrējoties uz kartē iezīmētajām teritorijām. Informāciju par puiša iespējamo atrašanās vietu sagādāja telesakaru uzņēmums. Policijas darbinieki apkopoja informāciju par Valtera viedtālruņa maršrutu pēdējo pāris dienu laikā.

Spēcīgākais signāls tika novērots posmā no Ķeguma HES, līdz pat dzelzceļa sliedēm otrpus Daugavai. Ņemot vērā, ka elektrības ražotnes apkaimes novērošanas kameru ieraksti jau esot rūpīgi izpētīti, iespēja, ka puisis joprojām tur atrodas, ir neliela. Tāpēc, ģimene un brīvprātīgie nolēma pārbaudīt meža masīvu tuvāk dzelzceļa sliedēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:17

Jaunākās diskusijas