VIDEO. Redzētais pretī Krievijas vēstniecībai Rīgā latviešos izraisa milzu niknumu

tautaruna.lv 25.marts, 10:21
 
Kaspars Krafts/MN
Vietnē "X" publiskots video, kurā redzams, kā vairāki cilvēki pretī Krievijas vēstniecībai Rīgā bojā Ukrainas atbalstam veltīto stendu. Viņiem aizrādot, filmētājam nākas uzklausīt rupjības un aizvainojumus...Redzētais video latviešos raisījis lielu niknumu. Valsts policija norāda - video redzamais gadījums tiks vērtēts.

"Pie Krievijas vēstniecības vatņica rauj nost plakātus," video vietnē "X" komentē Jānis.

Edit: Bet tur taču vīrieši. Vai neviens nevarēja tai vatņicai rokas ai muguras sastiprināt?

Manana: Tracina, ka vate arvien nebaidas un uzvedas ka saimnieki mūsu Latvijā, kad tas beigsies!?

Juris: Sadzērušies drosmi. Ne viņi šo plakātu izveidoja,ne viņiem to būs postīt! Ja nepatīk,drīkst iet garām un skatīties uz otru pusi,bet aiztikt citu roku darbu nav ļauts. Viņiem būtu jāatbild bez aplinkiem: kas tieši traucēja šajā plakātā, kādēļ un ar kādām tiesībām atļāvās to plēst?

Skaidris: Žduni mūsu vidū ir ļoti daudz. Iesaku piefiksēt, jo militāra konvencionāla vai hibrīdkonflikta gadījumā pirmā cīņa būs ar šiem, nevis kur pie robežas.

Kārlis: Jā, diemžēl ir ļoti daudz Latvijai nelojālu krievu. Turklāt tas ir neatkarīgi no vecuma, no izglītības, no latviešu valodas zināšanām, u.t.t. Galu galā nevajag aizmirst, ka 2012. gada valodas referendumā, vairums krievu balsoja ''PAR''. Pat tie kuri lieliski runā latviešu valodā.

Maija: Ar sūdainu mietu atpakaļ uz miskasti Krieviju visus šos vecos perdeļus.

Silvija: Apbriebušies šitie krievi! Kad viņi aizvāksies?! Vācieties prom un nebūs sevi šādi jāapgrutina. Un gaiss paliks tīrāks.

"Izraidīt visus krievu no Latvijas. Pietiek indēt Latviju. Prom šos necilvēkus. Neciena, iznīcina, piedirš visu kas mums dārgs," uzskata Silvestrs.

Gaujaskrasts: Izraidīt putinistus. Tā precīzāk.

Dabrelis: Kāpēc neviens viņu neitralizēja, līdz ierodas policija? Viņas sirmais vamzis nodrošinātu mīkstu atlaišanos, bet lūpas, iemācītos skūpstīt svēto Latvijas zemi!

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:53

Jaunākās diskusijas