Daudzu cilvēku iecienītā kūrortpilsētā ieviesti vairāki interesanti likumi; sodu var saņemt par gandrīz jebko

tautaruna.lv 25.marts, 3:00
 
pexels.com
Viens no populārākajiem Spānijas kūrortiem, kas ik gadu piesaista tūkstošiem tūristu, izstrādājis jaunus noteikumus. Par noteikumu neievērošanu tūristiem draud bargs sods, vēsta "Daily Star".

Benidroma ir pilsēta Valensijas apgabalā Spānijas Vidusjūras piekrastē. Tieši šī pilsēta ir viens no iecienītākajiem galamērķiem daudziem, kuri vēlas baudīt laisku atpūtu pie Vidusjūras.

Tūristiem, kas nolēmuši baudīt atpūtu vienā no Spānijas populārākajām kūrortpilsētām, turpmāk jācenšas sekot līdzi jauniem noteikumiem, lai izvairītos no prāviem naudas sodiem.

Vietējās amatpersonas nolēmušas nedaudz ierobežot tūristu visatļautību un domāt ne tikai par drošību, bet arī kārtību šajā pilsētā.

Lai arī konkrētais kūrorts ir izslavēts ar savu mežonīgo naktsdzīvi un bezrūpību, turpmāk ikvienam nepieciešams atcerēties un sekot līdzi pāris interesantiem noteikumiem, lai nenonāktu nepatikšanās.

Viens no noteikumiem paredz, ka turpmāk peldēt Vidusjūrā būs aizliegts no pusnakts līdz plkst. 7.00 no rīta. Pārkāpjot šo noteikumu, draud sods no 750 līdz 1200 eiro.

Tāpat pilsēta nolēmusi bargi sodīt tos cilvēkus, kuri neievēros aizliegumu peldēties, kad tas ir bīstami jeb kad pludmalē plīvos sarkans karogs, kas vēsta par to, ka jūrā ir spēcīgas straumes. Neievērojot šādu noteikumu, var nākties šķirties no pat 1000 eiro.

Tajā pašā laikā sodu var saņemt arī par to, ja centīsieties ierobežot citu iespējas atpūsties pludmalē, piemēram, mēģinot jau laikus rezervēt tur sev vietu, atstājot dvielīti vai krēslu. Par šādu pārkāpumu var saņemt pat 150 eiro sodu. Tikpat lielu naudas sodu var saņemt arī tad, ja nolemsiet nokārtoties jūrā, nevis tualetē.

Sods pienāksies arī tiem, kas nolems nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ārpus speciāli tam norādītām vietām, piemēram, par volejbola spēlēšanu tam neparedzētā vietā sods - 120 eiro.

Savukārt tie, kas nolems pludmales priekus baudīt pilnīgi kaili tam neparedzētā vietā, būs spiesti šķirties no 650 eiro.

Tāpat populārā kūrortpilsēta nolēmusi sodīt ikvienu, kas nolems lietot alkoholiskos dzērienus pludmalē. Sods par šādām darbībām būs 750 eiro, bet par smēķēšanu pat 2000 eiro.

Vietējās amatpersonas izdomājušas sodīt arī ikvienu, kas nolems pludmalē nodarboties ar mīlas priekiem. Šāda aktivitāte var izmaksāt pat 750 eiro.

Ikviens atpūtnieks tiks sodīts, ja āra dušās pie pludmales izmantos ziepes vai šampūnu. Šādu higiēnas līdzekļu izmantošana var izmaksāt 650 eiro.

Vietējās amatpersonas nolēmušas ieviest daudz jaunu noteikumu, tomēr, kā viņi min, tas veikts, lai padarītu atpūtu cilvēkiem drošāku un patīkamāku.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:54

Jaunākās diskusijas