Latvijas iedzīvotāji līdz asarām aizkustina ģimeni, kas piedzīvojusi lielu nelaimi

tautaruna.lv 16.decembris 2023, 13:44
 
Ilustratīvs attēls / Romāns Kokšarovs/F64
Nesen tika vēstīts par ģimeni no Valmieras novada. Kamēr vecvecāki atradās Vācijā, kur apciemoja mazbērnu, viņu māju Trikātā pārņēma liesmas, vēsta "Degpunktā".

Biedrība “Pēc ugunsgrēka” ģimenei atvēra atbalsta tālruņus. Līdzcilvēki ir bijuši īpaši aktīvi un atsaucīgi, neatstājot bezizejā nelaimē nonākušos.

“Uz doto brīdi Jura ģimenei ir saziedoti 3185 eiro. Manuprāt, tā ir diezgan liela summa. Protams, ka tā varētu būt lielāka. Sarunājoties ar Juri, mēs sapratām, ka viņš ir spēku pilns atjaunot savu māju,” stāsta biedrības “Pēc ugunsgrēka” vadītājs Artūrs Hrolenko. Viņš atzīmē, ka par saziedoto naudu tiks iegādāti būvmateriāli.

Emocionāls par ziedotāju labestību ir pats Juris: “Raudiens nāk, par katru ziedojumu! Ziedo jau arī tādi cilvēki, kuri nemaz nav tik turīgi un ir arī tādi, kuri dzīvē ir daudz ko pieredzējuši, arī ne visai labi veicies ir. Visvairāk jau par tiem ir ļoti, ļoti, ļoti aizkustinoši un sāpīgi saņemot kādu palīdzību. Radi un arī sveši cilvēki piedāvā dzīvesvietu un mājas piedāvā, kur dzīvot.”

Juris pauž pārliecību, ka nepadosies un centīsies mājvietu atjaunot.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

16.decembris 2023

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:17

Jaunākās diskusijas