Modes nama Hermès mantinieks vēlas adoptēt 51 gadu vecu dārznieku, lai atstātu savus radiniekus bez nekā

tautaruna.lv 16.decembris 2023, 10:10
 
Reuters/Scanpix/LETA
Francijas modes nama Hermès dibinātāja mazdēlam, 80 gadus vecajam Nikolasam Pueham pieder akcijas 11 miljardu dolāru vērtībā un viņš tiek uzskatīts par vienu no bagātākajiem šveiciešiem. Savu bagātību viņš iecerējis novēlēt kādam dārzniekam no pieticīgas marokāņu ģimenes. Bet tas nav tik vienkārši.
Pueham pieder aptuveni 5-6% modes nama akciju, kuru vērtība ir 11,4 miljardi ASV dolāru. Pueham nav ne sievas, ne bērnu.

Pēc viņa nāves nauda un īpašumi ir paredzēti labdarības organizācijai vai radiniekiem, ar kuriem viņam ir sliktas attiecības. Lai viņus atstātu bez nekā, Nikolass Puehs nolēma padarīt bagātu kādu dārznieku no “pieticīgas marokāņu ģimenes”, kas ir precējies, ar diviem bērniem. Tāpēc viņš vērsās pie juristiem, kuri kā risinājumu nolēma reģistrēt dārznieku kā Pueha adoptēto dēlu.

Pieaugušo adoptēt Šveicē no juridiskā viedokļa ir sarežģīti, taču teorētiski tas ir iespējams. Ja Pueham izdosies adoptēt dārznieku, viņš varētu saņemt vismaz pusi no miljardiera bagātības.

Pueha potenciālajam mantiniekam jau ir atslēgas no viņa mājas Marokā un villas Šveicē. Īpašumu kopējā vērtība ir 5,9 miljoni dolāru.Kāpēc tieši Hermes mantinieks nolēma dārzniekam atstāt tik iespaidīgu summu, paliek neskaidrs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas