Kā karaliskā ģimene reaģēja uz Harija un Meganas meitas piedzimšanu?

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 16:13
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jau vēstīts, ka pasaulē nākusi prinča Harija un Meganas Mārklas otrā atvase, meita Lilibeta Diāna. Arī karaliskā ģimene sveikusi pāri ar priecīgo notikumu.

Pricis Čārlzs un Viljams pāri sveikuši sociālajos medijos.

Pils paziņojumā teikts, ka karaliene, Velsas princis un Kornvolas hercogiene, kā arī Kembridžas hercogi ir priecīgi par vēsti, ziņo BBC.

Čārlzs mikroblogošanas vietnē Twitter veltījis sveicienu dēla ģimenei: "Apsveicu Hariju, Meganu un Ārčiju ar mazulītes Lilibetas Diānas ierašanos. Vēlam visu to labāko šajā īpašajā laikā."

Tikmēr Kembridžas hercogi rakstīja, ka ir priecīgi par laimīgo vēsti par "mazulītes Lilijas" nākšanu pasaulē.

Kā atklāj "Mirror", ģimene iepriekš nav zinājusi par bērna dzimšanas laiku un par priecīgo notikumu uzzinājusi no oficiālā paziņojuma svētdienas pēcpusdienā.

Pils atsakās apspriest, kad karalienei paziņots par viņas 11. mazmazbērna nākšanu pasaulē. Saskaņā ar "Daily Mail", pils pārstāvji nezināja par bērna piedzimšanu līdz oficiālajam paziņojumam soctīklos.

Princis Viljams un Ketrīna Midltone esot apsveikuši jaunos vecākus, vēsta "US Weekly".

Medijs atklāj, ka 39 gadus vecā Megana laidusi pasaulē meitu divas dienas pirms noteiktā dzemdību datuma. Kembridžas hercogi jau iepriekš zinājuši par dzemdībām un nosūtījuši Lilibetai dāvanu, "US Weekly" atklājis avots.

Jau vēstīts, ka princis Harijs ar savu sievu, bijušo amerikāņu aktrisi Meganu pasaulē sagaidījuši Lilibetu "Lili" Diānu Mauntbatenu-Vindzoru, kura piedzimusi piektdien pulksten 11.40 pēc vietējā laika Santa Barbaras slimnīcā Kalifornijā, ASV.

Kā atklāj pāris, meitas vārds Lilibeta aizgūts no iesaukas, kādā karaliskās ģimenes locekļi saucot Elizabeti II - jaundzimušās vecvecmāmiņu.

Kā zināms, britu prinča un amerikāņu aktrises ģimenē jau aug divgadīgais Ārčijs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 4:05

Jaunākās diskusijas