Masaļsku ģimene nonākusi neapskaužamā situācijā

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 17:07
 
F64
Kamēr kādreizējais hokejists Edgars Masaļskis bija koncentrējies uz notiekošo pasaules čempionātā hokejā, viņa sieva Ieva Ikšķilē glāba ģimenes biznesu, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Edgars un Ieva Masaļski cīnās par ģimenes biznesa nākotni" izdevumā "Privātā Dzīve".

Masaļsku ģimenes lielais lolojums ir viņu fitnesa centrs Ikšķilē, kas atvērts 2019.gadā, investējot vairāk nekā miljonu eiro.

Kā saka Ieva, laikā, kad sporta zālēm jābūt aizvērtām, virs ūdens viņu bizness turas, pateicoties valsts pabalstiem, savukārt baisākais brīdis vēl tikai priekšā - kad visi pabalsti būs beigušies un sporta klubs jāatver.

Kā diktē valdības lēmums - tikai vakcinētajiem.

Ieva uzskata, ka neviens nav padomājis, kā būs iespējams šo jomu organizēt. Piemēram, uz cik sporta kluba klientiem tādā gadījumā var cerēt. Tāpat Masaļsku kluba administratore atsakās vakcinēties, un Ieva nezina, ko tādā gadījumā darīt - ja atlaist, uz kāda darba likuma pamata? Un meklēt jaunu, vakcinētu administratoru?

Masaļska cer, ka ar Latvijas Fitnesa asociācijas pūliņiem izdosies valsts līmenī šīs lietas sakārtot tā, ka sporta klubu atvēršana uz šo vasaru būs tomēr būs jomai pozitīva, nevis graujoša.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas