“Ministre, kas nevar pareizi uzrakstīt iesniegumu!” Tauta joprojām šūmējas nu jau par bij

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 17:35
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Mikroblogošanas vietnes “Twitter” lietotāji ir sašutuši, ka bijusī izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, filoloģijas doktore, iesniegumu par izstāšanos no Jaunās konservatīvās partijas ir uzrakstījusi, viņuprāt, ar vairākām kļūdām.

“Izglītības ministre, kas nevar gramatiski korekti uzrakstīt iesniegumu!”, “Par šādu iesniegumu Lietvedībā dabūtu 3 “, “Vismaz gramatiski pareizi varējāt uzrakstīt”, “Iesniegumus rakstīt iemāca jau skolā! Varējāt jau nepubliskot, ja nezināt kā noformēt, kauns! “, “Nākamreiz, pirms sūtat pašas sastādītu dokumentu, iedodiet man pārlasīt. Izlabošu kļūdas. Bez maksas,”, raksta “Twitter” lietotāji, atsaucoties uz I. Šuplinskas vietnē ievieto ekrānšāviņu no sava datora ekrāna.

Dažs, gluži kā skolā, izlabojis kļūdas.

“Es sliecos domāt, ka tas nebija oriģinālais iesniegums. Bet, ja bija, tad tas bija tik slikti, ka nu sliktāk jau vairs nebija kur, ne tikai gramatika tur bija slikta”, “Šums jau par to, ka viņa filoloģe. :) Bet tak saprotams, ka tas iesniegums rakstīts emocionāli”, I. Šuplinksu aizstāv citi.

Daži gan norāda, ka tas ir patoss, nevis kļūdas. “Es domāju, ka iesniegums bija tik ļoti tapis zem emociju spiediena, ka pat nezinātājs to varētu saredzēt, tāpat kā asaras ministres acīs, sniedzot komentāru. Cilvēks pārsteidzās, apjuka-nenoliedzami, bet tagad viņu gānīt, izsmiet un pazemot?Nezinu, vai tas liecina par inteliģenci,” savās pārdomās dalās kāds cits “Twitter”lietotājs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:10

Jaunākās diskusijas