"Rētas gan nav sadzijušas"; Mūrniece dalās ar zīmīgu ierakstu 10 gadus pēc demisijas

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 15:12
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Uzņēmēja un bijusī ministre Linda Mūrniece nedēļas nogalē sociālajos tīklos dalījusies ar ierakstu, kas veltīts 10 gadiem kopš viņas demisijas.

Mūrniece svētdien, 6. jūnijā, dalījusies ar kadru, kurā redzama guļam zālē.

"Šodien 10 gadi kopš manas demisijas. Laiks skrien ātri. Rētas gan nav sadzijušas," pie attēla raksta Mūrniece.

Tikmēr Mūrnieces sekotāji komentāros uzmundrina un pauž atbalstu sievietei.

"Atlaidiet visu slikto un sāpīgo ! Pagrieziet tam muguru . Esiet visam pāri . Jūs esat stipra un iesakāt tādām būt visām, tad, lai viss izdodās ! Lai gaišām domām dienas!" - raksta viena no komentētājām.

"Ir rētas Kuras nekad nesadzīs..... Bet tās vienmēr ir visvērtīgākās.....
Vispamācošākās..... Sāpīgas, taču ļoti, ļoti vērtīgas," uzskata komentāra autore.

"Politika nav domāta stipriem cilvēkiem.Jums ir cits dzīves posms. Būt pašai un Laimīgai! Galvenais Mierīgai! Un,viss reiz beidzas: to nu es skaidri zinu. Ja nebeidzas mākslīgi, tad tas notiek dabiskā veidā.Šobrīd skatoties uz politikas skatuves darbojas Tiešām Vāji cilvēki. Viņi nav politiķi, vienkārši ambiciozi ļaudis.." - viedokli pauž komentētāja.

Jāatgādina, ka 2011. gada sākumā pēc traģiskās apšaudes Jēkabpilī, kurā gan noziedznieki, gan cietušie bija policisti, L. Mūrnieci aicināja demisionēt sabiedrība un policistu arodbiedrības. Lai arī ministre sākotnēji atbildēja, ka viņas politiskā atbildība ir policijas sakārtošana, pēc vēl citu policistu izdarītu noziegumu nonākšanas sabiedrības uzmanības lokā, 17. februārī viņa tomēr iesniedza Ministru prezidentam V. Dombrovskim demisijas rakstu. Premjerministrs to pieņēma, bet noteica ilgu termiņu līdz darba pārtraukšanai — 6. jūnijā.

Pēc ministra amata pamešanas L. Mūrniece neatjaunoja Saeimas deputāta mandātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:02

Jaunākās diskusijas