Jaunmārupē piecas policijas ekipāžas mēģina savaldīt vienu šoferi

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Jaunmārupē 4.jūnija pusdienlaikā, lai savaldītu dzērājšoferi un viņa līdzbraucēju, likumsargiem nācās piesaistīt piecas policijas ekipāžas un pielietot fizisko spēku, vēsta “Degpunktā”.

Cieņu aizskaroša un rupja uzvedība, situācija, kas gandrīz pārvēršas kautiņā un necieņa pret apkārtējiem un pat cilvēkiem formā, tā 4.jūnijā izskatījās situācija pie Jaunmārupes ciemata robežas, Mazcenu alejā. T

ur ceļu policijas ekipāža apturēja “Leksus” automobili, jo inspektoru rīcībā bija informācija, ka mašīnas šoferis pie stūres brauc alkohola reibumā.

Noteikti, ceļu policijas ekipāža nesauktu palīgā kolēģus no vietējās pašvaldības un valsts policijas, ja vadītājs neatteiktos sadarboties ar likumsargiem. Viņš uzrādīja vadītāja apliecību, taču kategoriski attiecās veikt alkohola pārbaudi.

Jāsaka, ka šoferis bija arī agresīvi noskaņots, draudēja policistiem ar tiesu darbiem un advokātiem. Reizēm pat atklāti ņirgājās.

Jāsaka, ka “Leksus” līdzbraucējs bija noskaņots mierīgi, arī pats meģināja pierunāt agresīvo vīru tomēr piekrist policistu prasībām un sadarboties. Un tas gandrīz izdevās.

Taču pēkšņi līdz šīm mierīgais kungs sadusmojās uz “Degpunktā” filmēšanas grupu. Tālāk savu agresiju virzīja jau uz likumsargiem.

Likumsargiem nācās agresoru aizturēt par traucēšanu un nepakļaušanos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:57

Jaunākās diskusijas