Pensionāre Rīgā varonīgi aiztur laupītāju, kas viņu apzaga

tautaruna.lv 7.jūnijs 2021, 18:47
 
Oksana Džadana/F64
Kādā darba dienas rītā uz bērnu rotaļu laukumu Rīgā bija atnācis kāds netipisks personāžs – vīrietis, kurš divas stundas sēdēja uz krēsla un vēroja mazuļus un, lai gan sākotnēji viņš nešķita kā drauds, vienā brīdī vecmamma tika apzagta, vēsta “Degpunktā”.

Maija, kopā ar savu divus gadus veco mazdēlu, pirmdienas rītā apsēdās uz soliņa rotaļu laukumā pie Brasas tilta. Kā ierasts, visapkārt bija mammas, tēti, omes, ratiņi un skraidoši bērni. Tajā rītā gan viens no atrakciju parka apmeklētājiem ainā neiederējās.

Maijai radās jautājums, kāpēc vīrietis divas stundas nav izkustējies no vietas, bet lieki satraukties vecmamma arī negribēja. Maija uz mirkli novērsa skatu no somām un mantas palika nepieskatītas.

Ome piegāja bērnu pieturēt pie šūpolēm, bet atgriežoties skatās, ka nav ne viņas, ne bērnu mantu.

Pēc mirkļa vīrietis ar svešajām somām un maisiem jau bija gabalā. Maija izvēlējās bez cīņas nepadoties.

Maija skrējusi pakaļ, garnadzi notvērusi jau uz Miera ielas pie kāda veikala. Rokās viņam bijušas mantas, kuras sieviete uzreiz ar joni izrāvusi, draudot izsaukt policiju. Viņš kaut ko tikai esot noņurdējis.

Telefonu atgūt neizdevās - tas jau bija paslēpts garnadža azotē.

Policiju sieviete neizsauca, jo uzskatīja, ka mobilā telefona zaudēšana nav pietiekams iemesls ekipāžu traucēšanai. Pastāstīt par notikušo citiem vecākiem gan esot tā vērts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas