Jefremovs pirmo reizi atklāti pastāsta par savu dzīvi cietumā

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 12:15
 
Tass/Scanpix/LETA
57 gadus vecais Krievijas aktieris izcieš sodu cietumā Belgorodas apgabalā. Mihails Jefremovs pirmo reizi pastāstīja, kā viņa dzīve rit aiz restēm, raksta "Kommersant".

Belgorodas kolonijā viņu var apmeklēt tikai advokāti. Radiniekiem ir aizliegts apmeklēt koronavīrusa pandēmijas dēļ. Šonedēļ viņu apmeklēja aizstāvis Pjotrs Hahorins. Ar viņa starpniecību aktieris nodeva informāciju par sevi.

Pēc Jefremova teiktā, cietumā viņš strādā šūšanas cehā.

Krievijas aktieris ieslodzījuma apstākļus kolonijā nosauca par pieņemamiem dzīvei. Viņš labi izteicās par ieslodzītajiem, ar kuriem kopā izcieš sodu. Viņu vidū ir arī tādi, kas, tāpat kā Jefremovs, saņēma sodu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumu, kura rezultātā cilvēks nomira.

“Tie ir kārtīgi un labi vīrieši. Katrs no viņiem kaut kur paklupa ... Sodi ir atšķirīgi. Bet saskaņā ar Kriminālkodeksa 264. pantu, tāpat kā es, kolonijā sodu izcieš tikai četri cilvēki," pauda Jefremovs.

Ar cietuma uzraugiem Jefremovam attiecības ir labas.

Aktieris sacīja, ka cietumā viņam ir iespēja sevi radoši realizēt. Tomēr viņš šo iespēju vēl nav izmantojis. Tomēr brīvajās stundās Jefremovs daudz lasa.

Pagaidām Jefremovs nerunā par nākotnes un darba plāniem. "Redzēsim, kā un kas notiks. Pagaidām mans darbs ir ievietot slēdzenes rāvējslēdzējos,” viņš rezumēja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:34

Jaunākās diskusijas