FOTO: mediķes mašīna paliek iestigusi autostāvvietā pie Stradiņa slimnīcas

Lelde Veinberga 1.februāris 2021, 19:01
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Kāda Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcas mediķe paudusi sašutumu par autostāvvietas netīrīšanu vairākas dienas, ņemot vērā, ka šeit savus transporta līdzekļus novieto ārsti, kuri uz darbu dodas glābt cilvēku dzīvības.
"Šorīt [31. janvārī] braucot uz kārtējo dežūru Stradiņu slimnīcā mani sagaidīja nepatīkams pārsteigums. Europark stāvvietu, kur novieto automašīnas daļa Stradiņu slimnīcas personāls, nav tīrīts sniegs pēdējo 48 h laikā. VARU APGALVOT, ka sniegs nav tīrīts 48 h, jo 29./30 . janvārī arī biju dežūrā, un knapi vien sestdienas rītā izbraucu no stāvlaukumā.
SĀPE ir par to, ka šorīt mana automašīna palika iestigusi sniegā, jo man mašīnā nebija ne lāpsta, ne pašai īsti laika rakt automašīnu laukā, tāpēc ka no rīta 8 sākas dežūra, tad nu mašīna ir palikusi iestigusi stāvlaukumā.
Un jā, es par šo stāvvietu pati maksāju, līdz ar to sagaidu, ka tomēr tiks tīrīta.
SIRDS PILNA, tāpēc gaidu, ka 1. februārī plkst. 8 rītā Europark izvilks manu mašīnu no sniega kupenas. EUROPARK operatoru sazvanīju, kas protams atvainojās, un stāstīja, ka nespēj visu iztīrīt, tomēr manuprāt zinot, ka stāvlaukumā automašīnas novieto mediķi, tam bij jābūt PIRMAM iztīrītam stāvlaukumam," uzskata Paula.
Jau vēstījām, ka īpaši nedēļas nogalē daudzviet autovadītāji saskārās ar teju neizbraucamiem ceļiem, daļa no tiem slideni. Daudz transporta līdzekļi arī ieslīdēja grāvjos vai sniegotajās ielas malās.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:28

Jaunākās diskusijas