Paskat, cik neparastu foto pēc uzvaras "Muzikālajā bankā" publicēja Busulis!

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 9:59
 
Vladislavs Proškins/F64
Pēc tam, kad Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību", Busulis sociālajos tīklos publicēja foto ar balvu.
Busulis Instagram publicēja foto, kur viņa dziesmas iegūtā balva nolikta sniegā.

Viņš izsaka pateicību par uzvaru gan savai komandai, gan klausītājiem.

"Labdien, draugi, Paldies mīļajam Abonementa Orķestrim, draugiem - kolēģiem no @DebusulMusic, burvīgajam @GG_Choir Paldies @Kate.Elpo par dziesmas vārdiem, kuri ļoti spilgti atspoguļo manas šī brīža izjūtas. Paldies manai Dārgajai @StaskoBusule par iedvesmu. Dzīve ir skaista. Un PROTAMS vislielākais PALDIES JUMS —> Dārgie KLAUSĪTĀJI ... ! Jūs, šajā interesantajā, klusajā periodā motivējat mūs, mūziķus, celties un tālāk iet. Ejam kopā, ieliem soļiem pretīm gaišajai nākotnei! Paldies jums, mēs to izdarījām," raksta Busulis.

Tikmēr komentāros Busulis saņēma neskaitāmus apsveikumus no saviem faniem un talanta cienītājiem.

"Šogad Muzikālajā Bankā bija arī citas lieliskas dziesmas, taču jūs patiešām bijāt pelnījuši šo balvu," teikts kādā komentārā.

Kā vēstīts, Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību".

Par otru vērtīgāko dziesmu tika atzīta Carnival Youth izpildītā "Vasara bez internetiem", savukārt trešo vietu ieņēma Triānas parka un Igo kompozīcija "Mālos pelēkos". Par gada vērtīgākas dziesmas titulu sacentās 15 klausītāju iemīļotākās un žūrijas atzinību guvušās kompozīcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:49

Jaunākās diskusijas