Kā Covid-19 krīzi pārdzīvo Mārtiņš Sirmais?

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 9:20
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Pazīstamais šefpavārs Mārtiņš Sirmais Intas Mengišas, Martas Martinsones materiālā "Dīkstāves laikā kaļ plānus" izdevumā "Kas Jauns" atklāj, ko dara patlaban.

Sirmajam, tāpat kā daudziem citiem uzņēmējiem, Covid-19 laikā nācās savilkt jostu ciešāk. Pagājušā gada rudenī viņš paziņoja, ka uz laiku slēdz "3 pavāru restorānu".

Uz jautājumu, kā tagad klājas, Sirmais stāsta, ka pielāgojies apstākļiem un šo laiku netērē žēlabām par dīkstāvi uzņēmumā, bet gan nodarbojas ar nākotnes plānu kaldināšanu.

Kā saka Sirmais, viņš gatavojas, lai varētu pielāgoties jaunajiem apstākļiem, šajā laikā ir tapušas arī jaunas receptes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:22

Jaunākās diskusijas