Covid-19: soctīklos kritizē "Muzikālās bankas" norisi

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 10:44
 
Andrejs Strokins / Latvijas Radio
Mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāji aktīvi kritizē "Muzikālās bankas" finālšova norisi klātienē.

Kamēr mākslinieki klātienē sacentās par gada vērtīgākās dziesmas titulu, Twitter lietotāji pauda neizpartni, kā pandēmijas laikā šāds pasākums varēja notikt.

"Visi bēdīgi sēž mājās. Visi atceļ visus pasākumus. Bet izrādās, ka var uzspļaut (testam), ielūgt televīziju un tad tava neatliekamā un tik vitāli nepieciešamā ceremonija var notikt. Kā nejusties piepi... oi, es gribēju teikt, kā nejusties pieviltam?" teikts kādā ierakstā.

"Brrr, tomēr nemierīgas sajūtas atstāja "Muzikālā banka". Maskas virsū, maskas nost, maska nav uz deguna, bučojas, apskaujas. Cerēsim jau uz to labāko, laika atskaite mūziķiem sākās šovakar! " teikts vēl kādā ierakstā.

Vēl kāds raksta: "Kamēr mēs visi sēžam mājās, ievērojam noteikumus, besamies par ierobežojumiem un alkstam atkal satikt savus mīļos, tikmēr vakar LV slavenībām bija legāls tuss? Kāds sakars?"

Tikmēr sociālajā vietnē Instagram dziedātāja Marta Grigale īsajos stāstiņos jeb storijos paskaidroja, ka visi koncerta dalībnieki pirms tam saņēmuši negatīvus Covid-19 testa rezultātus, savukārt koncerta laikā visas dalībnieku grupas atradās nodalītās telpās.

Tikmēr jāpiebilst, ka Latvijas Radio 2 aptauja "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību".

Par otru vērtīgāko dziesmu tika atzīta Carnival Youth izpildītā "Vasara bez internetiem", savukārt trešo vietu ieņēma Triānas parka un Igo kompozīcija "Mālos pelēkos". Par gada vērtīgākas dziesmas titulu sacentās 15 klausītāju iemīļotākās un žūrijas atzinību guvušās kompozīcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:46

Jaunākās diskusijas