Ko saka Reiniks par Busuļa uzvaru Muzikālajā bankā

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 16:30
 
Dāvis Ūlands/F64
Pēc tam, kad Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību", savu viedokļi par skatuves kolēģa uzvaru pauda arī dziedātājs Lauris Reiniks.

Mikroblogošanas vietnē Twitter Reiniks raksta, ka arī Busulim deva pirmo vietu.

"Apsveicu Intaru Busuli ar uzvaru Muzikālajā Bankā 2020! Es arī tev devu pirmo vietu! Bet dziesmu man pielipināja kaimiņiene, kura nonstopā lika, kad bija iešāvusi. Bet tu jau to stāstu zini.Priekā!" raksta Reiniks.

Tikmēr arī citi Twitter lietotāji piekrita Reinikam.

"Domas sakrīt. Es par Intaru vienmēr, jo ikviena dziesma viņa izpildījumā ir piepildīta ar enerģiju, muzikalitāti, dramaturģiju, un, protams, Intars ir tāds sexapīlais dziedātājs... P.S. No manis plusiņš kā novadniekam," teikts kādā komentārā.

Kā vēstīts, Latvijas Radio 2 aptaujā "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību".

Par otru vērtīgāko dziesmu tika atzīta Carnival Youth izpildītā "Vasara bez internetiem", savukārt trešo vietu ieņēma Triānas parka un Igo kompozīcija "Mālos pelēkos". Par gada vērtīgākas dziesmas titulu sacentās 15 klausītāju iemīļotākās un žūrijas atzinību guvušās kompozīcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:16

Jaunākās diskusijas