Garklāva jau atkal brīdina par viltus profiliem, kas izmanto viņas vārdu

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 11:17
 
Ģirts Ozoliņš/F64
TV žurnāliste un TV3 rīta raidījuma "900 sekundes" vadītāja Kristīne Garklāva brīdina sekotājus par viltus profiliem sociālajā vietnē Instagram, kuri izmanto viņas vārdu.

Žurnāliste Instagram īsajos stāstiņo spublicējusi paziņojumus, kuros aicina sekotājus ziņot par viltus profiliem sociālās vietnes veidotājiem.

"Paldies visiem, kas man ziņo! Kāds nelietīgi izmanto manu vārdu! Lūdzu, neuzķerieties uz viltus ziņu un ziņojiet Instagram, ka tas ir viltus profils!! Ļoti novērtēšu," pie sekotājiem vēršas Garklāva.

Ekrānuzņēmums

Ekrānuzņēmums

"Vakara Ziņas" jau rakstīja, ka Kristīne Garklāva sociālajā tīklā «Facebook» aicinājusi ikvienu būt piesardzīgam un uzmanīties no interneta krāpniekiem, kas piesavinās (lielākoties) sabiedrībā pazīstamu cilvēku identitātes, lai reklamētu dažādus produktus (zāles u.tml.) jeb, kā rakstīja pati Kristīne, «dažādus draņķus». Jāpiebilst, ka Kristīne nav pirmais identitātes zagļu upuris: pirms kāda laika ar līdzīgu problēmu saskārās gan izcilais latviešu mecosoprāns Elīna Garanča, gan TV un radio personība Baiba Sipeniece-Gavare.

"Identitātes zādzība (šoreiz mana vārda, bet par upuri var kļūt jebkurš) ar mērķi iegūt cilvēku kontaktus, lai var zvanīt un pārdot visādus draņķus. Zvanītājs runā krieviski un latviski nesaprot. Labi atstrādāta shēma, kuru apturēt neiespējami.

Es zinu, ka kādam varbūt šis šķiet smieklīgi, bet ne man un, visticamāk, arī tiem cilvēkiem, kas notic. Šajās dienās manā FB vēstuļu kastītē desmitiem nopietnu jautājumu - vai zāles patiešām palīdz? Un es nesaprotu, par ko vispār stāsts. Līdz kāds man atsūtīja saiti uz interviju, kuru NEKAD neesmu sniegusi, un man nekad nav bijušas šādas veselības problēmas."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:13

Jaunākās diskusijas