FOTO: Eilandu pārsteidz cilvēku interese par viņa skatuves tērpu

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 15:12
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Ralfs Eilands bija viens no mūziķiem, kurš sestdienas vakarā kāpa uz "Muzikālās bankas" skatuves, lai izpildītu Raimonda Paula dziesmu popūriju. Mūziķis uzstāšanās laikā bija uzvilcis skotu tradicionālo vīriešu apģērbu kiltu.

"Tie nav svārki, tas ir Kilts! Un nekad iepriekš internets nav tik ļoti interesējies par manām apenēm," pie attēla, kurā redzams kiltā, raksta Eilands.

Tikmēr aktrise Ieva Florence - Vīksne komentārā pauž, ka sapratusi Eilanda atsauci par izvēlēto tērpu: "Izrāde, mūzikls - Šerloks Holmss " Karbunkuls". Es atpazinu! Skaisti!"

Radio 5 personība Karmena Stepanova komentārā vien aizrādīja par mūziķa apaviem: "Pirms nākamās reizes pls (please - red. piezīm.) pakonsultējies par apaviem, paldies."

Tomēr arī vairākas dienas pēc koncerta internetā joprojām apspriests Eilanda tērps. "Internets vēl šalc," smej mūziķis.

Jau vēstīts, ka sestdien notika Latvijas Radio 2 aptaujas "Muzikālā banka 2020" vērtīgākās dziesmas koncerts. Gada vērtīgākās dziesmas titulu ieguva Intara Busuļa dziesma "Dejo vientulību".

Par otru vērtīgāko dziesmu tika atzīta Carnival Youth izpildītā "Vasara bez internetiem", savukārt trešo vietu ieņēma Triānas parka un Igo kompozīcija "Mālos pelēkos". Par gada vērtīgākas dziesmas titulu sacentās 15 klausītāju iemīļotākās un žūrijas atzinību guvušās kompozīcijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:20

Jaunākās diskusijas