Sieviete brīdina par drošības apdraudējumu lielveikalā Jūrmalā

tautaruna.lv 1.februāris 2021, 14:30
 
Ilustratīvs attēls / Romāns Kokšarovs/F64
Kāda Lielupes Rimi veikala apmeklētāja uzskata, ka būšana lielveikala telpās apdraud viņas un citu pircēju doršību.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka no lielveikala griestiem lietus un sniega laikā pil ūdens.

"Dažas dienas atpakaļ esmu apmeklējusi Lielupes Rimi veikalu. Parasti es eju caur ieeju, pie kuras atrodas tehnikas un bateriju veikaliņš. Es uzreiz pievērsu uzmanību tam, ka veikala darbiniece izmisīgi plēsa papīra dvieļus un bāza tos aiz plaukta. Tad pamanīju, ka uz grīdas ir milzīga peļķe un visa prece no plaukta tika novākta. Uz dažām kastēm bija ūdens traipi.

Ironija ir tajā, ka dažus mēnešus atpakaļ iepērkoties tajā veikalā, es jau biju lieciniece tam, ka veikalā tecēja jumts. Vai par tik ilgu laika periodu joprojām netika nekas izdarīts? ! Bet, šoreiz, ieejot pašā Rimi, es pamanīju, ka arī tur sāka no jumta tecēt ūdens, kas arī pamudināja mani uzrakstīt šo sūdzību. Vai tiešām mums vajag gaidīt līdz brīdim, kad jumts vienkārši nobruks pavisam? Tā ir cilvēku drošība. Padomājiet, lūdzu, ar savām galvām un izdariet kaut ko, kamēr nav par vēlu. Šī situācija nav normāla. Es, kā klients, jūtos apdraudēta, apmeklējot jūsu veikalu," pircēja vēršas pie lielveikala vadības.

Jāpiebilst, ka cilvēki ik pa laikam sūdzas ne tikai par veikala preči kvalitāti, bet arī tur redzēto. Piemēram, nesen vēstījām, ka kāds Latvijas Balzama veikala apmeklētājs neslēpa sašutumu par to, ka veikalā netika ievēroti Covid-19 izplatības dēļ valstī, tostarp, tirdzniecības vietās, noteiktie ierobežojumi.

Runa bija par lielāku cilvēku skaitu veikalā nekā atļauts un sejas aizsargmasku nenēsāšanu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:13

Jaunākās diskusijas