Soctīklos tiekot izplatītas nepatiesas ziņas par Kristīni Misāni

Lelde Veinberga 7.janvāris 2021, 18:32
 
Ekrānuzņēmums
Sociālajos tīklos tiekot sniegtas nepatiesas ziņas par Kristīni Misāni, kuras vārds izskanēja, kad sieviete cīnījās par iespēju satikt bērnus un netikt izsūtītai uz Dienvidāfriku, kur viņu apsūdzēja savu bērnu nolaupīšanā.

"Vēlos informēt, ka Facebook vidē ir parādījušās nepatiesas viltus ziņas par manu it kā aizturēšanu Turcijā.

Vēlos uzsvērt, ka pēdējā gada laikā ārpus Latvijas robežām neesmu bijusi. Lūgums neizplatīt un nepārsūtīt viltus ziņas par mani, tās reportējot kā viltus ziņas," pausts ierakstā Misānei veltītajā Facebook lapā "Neatdosim Kristīni Dienvidāfrikai".

Jau ziņots, ka Misāne kopš 2018.gada nogales uz laiku atradās apcietinājumā Dānijā, kur viņa tika aizturēta, jo Dienvidāfrikas Republika tika turēta aizdomās par sava bērna nolaupīšanu. Dānija iepriekš bija pieņēmusi lēmumu Misāni izdot Dienvidāfrikas Republikai, bet izdošanu vairākas reizes atlika. Sabiedrības spiediena un amatpersonu darba rezultātā izdevās Kristīni izdot Latvijai, kur viņu drīz vien atbrīvoja no apcietinajuma, jo sods tika izciests.\

Tagad Misāne sniedz savu palidzību Latvijā kādreiz populārajai dziedātājai Ladybird (Tatjana Šihmuratova), kas cīnās par to, lai atgūtu tiesības audzināt savus bērnus. Šajā grūtajā situācijā viņai palīdz Kristīne Misāne.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:08

Jaunākās diskusijas