FOTO: Dagmāra Legante veic neparastu procedūru

Anete Ošleja 7.janvāris 2021, 15:39
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Raidījumu un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajos medijos dalījās ar pavisam neparastas procedūras apmeklēšanu.

Legante savā Instagram kontā ievietoja vairākas fotogrāfijas no nesen veiktās procedūras.

Procesa laikā izskatās, ka Legante varētu doties kosmosā. Par to pasmejas arī pati raidījumu vadītāja. Tomēr viņa atklāj saviem sekotājiem, ka šis nav neparasts veids, kā doties kosmosā, bet gan šādi tiek mērīta viņas vielmaiņa.

View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

"Savā ziņā man tas bija kā "kosmoss", jo tika mērīta mana vielmaiņas intensitāte un enerģijas patēriņš!!! Vai nav kolosāli," par procedūru sajūsminās Dagmāra.

Viņa atzīst, ka šī procedūra viņai deva iespēju uzzināt vērtīgu informāciju par savu ķermeni. Šīs procedūras laikā Legantei bija iespēja izzināt savu vielmaiņu - cik kalorijas viņas ķermenis patērē atrodoties miera stāvoklī, cik aktīvi strādā viņas vielmaiņa un ko būtu nepieciešams darīt, lai organisms justos labi.

"Zinu arī sava salaiduma "noslēpumu"- mana vielmaiņa strādā uz 112 %," ar jauno atklājumu nāk klajā Dagmāra.

Viņa atzīst, ka procedūras un konsultācijas laikā ir uzzinājusi noderīgu informāciju, kas palīdzēs turpmāk labāk rūpēties par savu veselību.

Kā uzsver Dagmāra, tad šādas procedūras mērķis ir novērtēt vielmaiņas intensitāti un organismam nepieciešamās enerģijas patēriņu. Lai to visu noteiktu tiek veikti pavisam vienkārši mērījumi - ieelpas un izelpas analīze.

"Zinot to, var regulēt ķermeņa svaru (samazināt vai palielināt), sabalansēt uzturu un aktivitāti un sastādīt uztura plānu, lai ķermenis iegūtu to, kas tam patiesi ir nepieciešams, lai varētu pilnvērtīgi funkcionēt un būt vesels," pauž Dagmāra.

Zināms, ka Dagmāra Legante-Celmiņa ir latviešu aktrise, humoriste, TV raidījumu vadītāja, modele un fotogrāfe. Dagmāra Legante ir piedalījusies vairākos LNT humora un dažādos citos šovos ("Ak, kungs", "Savādi gan", "Mūzikas stunda", "Kāpēc ne!"). 2004. gadā viņa kļuva par TV šova "Baltijas Džungļu zvaigzne" pirmās sezonas uzvarētāju. Šova finālā Dagmāra Legante pārspēja Renātu Ražnauskieni no Lietuvas un Koitu Tomi no Igaunijas. 2008. gadā kopā ar Oļegu Kuzņecovu piedalījās TV3 šovā "Dejo ar zvaigzni 2". 2010. gadā kopā ar Normundu Rutuli vadījusi talantu šovu "O!Kartes akadēmija".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:24

Jaunākās diskusijas