Soctīklos ceļo Covid-19 vakcīnai piedēvētās 5G čipošanas shēma

tautaruna.lv 7.janvāris 2021, 10:44
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Sociālajos medijos cirkulē attēls, kas it kā ir pierādījums vienai no sazvērestības teorijām. Tas attēlojot "5G mikroshēmu vakcīnās pret Covid-19". Kas tas īsti ir?
Pēc teorijas autoru domām, mikroshēma tiek implantēta ikvienam, kurš tiek vakcinēts pret koronavīrusu. Un tādējādi "noslēpumaini nelabvēļi" (ieskaitot Bilu Geitsu) varēs izsekot un kontrolēt cilvēku.

Lai radītu iespaidu par ticamību, mikroshēma ir atzīmēta kā “konfidenciāla”. Tomēr, kā raksta medijs "The Sun", patiesībā redzamais apzīmējums ir nekas cits kā Boss Metal Zone MT-2 ģitāras pedāļa elektriskā shēma, kas tiek pārdota par 131 dolāru.

Tam pievērsa uzmanību arī itālis Mario Fusko (pēc profesijas inženieris un programmētājs), un sociālajā tīklā Twitter tika atspēkota internetā izplatītā viltus ziņa.

"Es domāju, ka tās pievienošana koronavīrusa vakcīnai būtu lieliska ideja," ironiski rakstīja itālis.

Uz mikroshēmas ir palikuši apzīmējumi "skaņa", "augstas frekvences" un tamlīdzīgi īpašie mūzikas termini, kuriem nav nekāda sakara ar informāciju par vakcīnu. "Negodīgie izgudrotāji" bija pārāk slinki, lai tos noņemtu. Bet attēlā viņi pievienoja uzrakstu 5G Freq (5G frekvences).

Daudzi cilvēki tic teorijai, ka 5G mobilie torņi ietekmē COVID-19 izplatīšanos. "Pandēmijā vainīgie" torņi dažādās pasaules valstīs jau ir vairākkārt aizdedzināti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:02

Jaunākās diskusijas