Ladybird konfliktā ar vīru palīdz Kristīne Misāne

Viktorija Gabrjuna 5.janvāris 2021, 14:30
 
facebook.com
Latvijā kādreiz populārā dziedātāja Ladybird (Tatjana Šihmuratova), kas cīnās par to, lai atgūtu tiesības audzināt savus bērnus, Gitas Vīksnes materiālā "Cīnās par bērniem" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj, ka šajā grūtajā situācijā viņai palīdz Kristīne Misāne, kas Dienvidāfrikā bija apsūdzēta, tostarp, par savu bērnu nolaupīšanu.

Tatjana atklāj, ka pagaidām ar bērniem var sazināties divreiz nedēļā tikai ar platformas Zoom starpniecību. Ir ļoti grūti, bet pagaidām tā esot vienīgā iespēja.

Tagad dziedātāja gatavojas tiesas sēdei 11.februārī, kurā viņai būs jāatspēko vīra apsūdzības, tostarp, par abu bērnu nolaupīšanu.

Viņa uzsver, ka nenolaupīja savus bērnus un nedevās ar viņiem sazin kur, bet gan uz speciālu iestādi, kas viņai tika ieteikta.

Par to, kāpēc ar bērniem nolēma doties prom no vīra, Tatjana pagaidām nav gatava runāt, taču atklāj, ka iemesli bijuši līdzigi tiem, kāpēc pērn latviešu juriste Kristīne Misāne kopā ar bērniem bēga no Dienvidāfrikas.

"Kristīne Misāne man šobrīd sniedz ļoti lielu atbalstu. Visam, ko tagad piedzīvoju es, Kristīne ir izgājusi cauri pati," skaidro Ladybird.

Jau vēstīts, ka soctīklos ar lūgumu pēc palīdzības draudzenei bija vērsusies dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe.

Tāpat vēstījām, ka Ladybird nedēļu pavadījusi cietumā Kalifornijā, kur nonākusi par savu bērnu nolaupīšanu. Viņa atklāja, ka tikusi apcietināta un abas atvases patlaban ir tēva apgādībā.

Viņa teica, ka nu ar bērnu tēvu gaidāmi tiesu darbi, ieskaitot laulību šķiršanu.

Kā vēstījām iepriekš, sociālajos tīklos bija izveidots profils, kurā publicēti Tatjanas bērnu Annikas un Raiana bildes un lūgums palīdzēt atrast bērnus. Pēc visa spriežot, bērnus meklēja viņu tēvs Maikls Larsens, kas rakstīja, ka bērni pēdējo reizi manīti kopā ar Tatjanu Kalifornijas štatā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:39

Jaunākās diskusijas