FOTO: Roberto Meloni aizvada sirsnīgas sarunas ar īpašu sarunu biedru

Anete Ošleja 5.janvāris 2021, 19:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Kulinārijas raidījumu vadītājs, dziedātājs Roberto Meloni savus sekotājus iepriecina ar sirsnīgām fotogrāfijām, kurās ir redzams kopā ar suni.

Roberto sociālajā medijā Instagram, ievietojis apburoša bildes, kurās ir kopā ar mājas mīluli. Bildēs var manīt, ka abiem "sarunu" biedriem ir ļoti laba saskaņa. Roberto šīs fotogrāfijas un abu draudzību skaidro īsi un lakoniski.

"Sirsnīgas sarunas par un ap jauno gadu," tā jaukās fotogrāfijas komentē dziedātājs.

Roberto Agostino Meloni ir itāļu dziedātājs, pasākumu un televīzijas raidījumu vadītājs, kurš dzīvo un darbojas Latvijā. Viņš divas reizes ir piedalījies Eirovīzijas dziesmu konkursā: 2007. gadā kā grupas "Bonaparti.lv" dalībnieks un 2008. gadā kā grupas "Pirates of the Sea" dalībnieks.

Roberto saviem sekotājiem bieži vien dalās ar dažādām jaukām fotogrāfijām no ikdienas dzīves. Pavisam nesen viņš sociālo mediju lietotājus iepriecināja ar jauku bērnības dienu foto. Dziedātājs atzina, ka bērnībā ir bijis tipisks Latvijas bērns. Roberto pasmejas, ka viņa bērnības dienu vārds bija Jānis Ķirbis. "Mans vārds bija Jānis Ķirbis, mierīgs, blonds, balts ar sarkaniem vaidziņiem kā dzērvenes," atzina Roberto.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas