Covid-19: atklāj, kādā stāvoklī ir 8 gadus vecs zēns, kas ārstējas Bērnu slimnīcā

Viktorija Gabrjuna 5.janvāris 2021, 14:58
 
Ilustratīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Kopš pandēmijas sākuma Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā uzņemti 50 bērni ar Covid-19. Tagad ārstniecības iestādē ārstējas 8 gadus vecs bērns, vēsta raidījums "Сегодня вечером" LTV7.

“Lielākajai daļai pacientu, kuri pie mums ieradās ar diagnozi Covid-19, bija viegla slimības gaita. Tikai četriem no viņiem bija smaga slimības gaita. Bet nebija vajadzības bērnus pārcelt uz intensīvās terapijas nodaļu.

Tagad pie mums slimnīcā ir zēns, par kuru rakstīja sociālajos tīklos. Jā, viņa stāvoklis ir nopietnāks, bet ne kritisks, ”sacīja Bērnu slimnīcas vadītāja vietniece Jana Pavāre.

Bērns tiek ārstēts infekcijas slimību nodaļā. Slimnīcā nav norādīts, vai zēnam ir hroniskas slimības.

Tikmēr jāpiebilst, ka pirmdien slimnīcu stacionāros ievietoti 145 jauni pacienti, kuri ir inficējušies ar koronavīrusu, liecina Nacionālā veselības dienesta sniegtā informācija.

Pašlaik slimnīcu stacionāros kopumā ārstējas 1180 personas.

No visiem stacionētajiem cilvēkiem, 1112 slimības gaita rit vidēji smagi. Savukārt 68 pacientiem slimības gaita rit smagi.

Pēdējās diennakts laikā no stacionāra izrakstīti 145 pacienti. Līdz šim kopumā no stacionāriem izrakstītas 3660 personas.

Vairāk:

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:02

Jaunākās diskusijas