Megana Mārkla atklājusi savus "dāmai necienīgos" ieradumus, kurus centusies izskaust

Lelde Veinberga 5.janvāris 2021, 19:29
 
PA Wire/PA Images/Scanpix/LETA
Saseksas hercogiene un britu prinča Harija sieva Megana Mārkla reiz savā personīgajā blogā atklājusi ieradumus, no kuriem sieviete centusies tikt vaļā, jo neuzskata tos par "dāmai cienīgiem" paradumiem, vēsta tabloīds "Mirror".

Zināms, ka bijusī amerikāņu aktrise pirms kļūšanas par britu karaļnama locekli rakstīja dzīvesstila blogu "The Tig", kurā dalījās gan ar saviem sapņiem un dzīves mērķiem, gan ceļojumu iespaidiem un pat virtuves padomiem.

"Mirror" vēsta, ka kādā 2016. gada ierakstā, gadā, kad aktrise satika princi Hariju, viņa atklājusi, ka katru gadu viņai ir divas apņemšanās - atmest nagu graušanu un lamāšanos.

Rupjāki vārdi viņas leksikā sastopami pēc pārstrādāšanās vai pēc pāris glāzēm alkohola, savā blogā rakstīja Megana. "Un, kas attiecas uz nagu graušanu - tas joprojām notiek nepatīkamu lidojumu laikā vai stresa pilnā dienā," pirms pieciem gadiem rakstījusi pašreizējā hercogiene.

Kā vēstīts, pirms gada Lielbritānijas princis Harijs un viņa dzīvesbiedre Megana Mārkla nāca klajā ar pārsteidzošu paziņojumu, ka viņi nolēmuši samazināt savu lomu karaļnama pārstāvēšanā. Pāris savā paziņojumā informēja, ka pavadīs kādu laiku Ziemeļamerikā un pārtrauks ilgi uzturētās attiecības ar presi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:26

Jaunākās diskusijas