Jaungada nakts Daugavpilī kādam vīrietim izvēršas traģēdijā

tautaruna.lv 5.janvāris 2021, 13:09
 
2. janvārī dienas vidū Daugavpilī Jelgavas ielā aizdegās kādas privātmājas bēniņu pārsegums un sadzīves mantas. Tās liesmoja 80 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 63 gadus veca sieviete. Viņa, iespējams, neuzmanīgi rīkojusies ar atklātu liesmu. Tikmēr Jūrmalā sadedzis kāds vīrietis, kurš gluži vienkārši bija tik piedzēries, ka nesajuta tuvojošos karstumu un dūmus, vēstīja raidijums "Degpunktā".

Jūrmalā, Cīniju ielas sākumā, kāda pamesta teritorija no vienas vietas nokaisīta ar odekolona pudelītēm. To saturu, apreibināšanās nolūkos, iekšķīgi lietoja trīs vīrieši un darīja to dien dienā. Arī Jaunā gada nakts nebija izņēmums. Pamatīgi piedzērušies, vīrieši aizmiga un nepamanīja, ka sākas ugunsgrēks.

“Kaut kas neticams tur darījās. Līdz tam visu laiku skurstenis bija sarkans. Kurināja viņi. (DP: Ar malku kurināja?) Ar lupatām kurināja. (DP: Ar lupatām?) Jā. Kaut kā tas neliekas droši. Lupatas aizdegās, aizdegās siena un viss,” stāsta aculieciniece Tatjana.

Namiņa saimnieks Andrejs pamodies pirmais un gūstot roku apdegumus paspējis no liesmām izvilkt Pjotru, bet Mihailam tikt pakaļ vairs nevarēja. Vīrieša personību vēlāk nebija iespējams pat identificēt.

“Pamodās, to vienu izgrūda ārā, otru nepaspēja, iebruka jumts. Liesmas bija lielas? Nu kas tad te - ātri OSB plāksnes sadega. Kāds tur līķis, kaulus savāca kopā, kāds līķis.”

Lai arī par notikušo policijā sākts kriminālprocess, šobrīd netiek apskatīta versija par noziedzīgu nodarījumu un pēc ekspertīžu slēdziena saņemšanas lieta visticamāk tiks izbeigta.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:06

Jaunākās diskusijas