Timmas bijusī sieva saņēmusi draudus par dēla dzīvību

tautaruna.lv 5.janvāris 2021, 18:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Bijusī latviešu basketbolista Jāņa Timmas sieva un dēla māte Sana atklājusi, ka visai bieži sociālajos tīklos saskaras ar apvainojumiem un rupjībām, kuras viņai nosūta pavisam sveši cilvēki.

Sana vietnes Instagram "stāstiņos" dalījusies ar ekrānuzņēmumu, kurā redzama kārtējā vēstule no sveša cilvēka, kurš "apbēris" sievieti ar lamuvārdiem. Jaunā sieviete "pateikusies" un šai personai novēlējusi “arī laimīgu Jauno gadu”.

Sana norāda, ka šī nav pirmā reize, kad saņem šādas ziņas no cilvēkiem, taču mierina savus sekotājus, ka viņa neņem galvā šādus apvainojumus. "Bet tas, ko gribēju pateikt, ka Jums jādomā arī līdzi, ko Jūs rakstiet citiem.

Laiku atpakaļ man neatlaidigi tika izteikti draudi caur dažādiem "fake" profiliem, kuri aizgāja tik tālu, ka draudēja nogalināt manu bērnu.

Tas beidzās ar krimināllietu, tā kā padomā divreiz pirms raksti. Arī caur "fake" profiliem var atrast," norāda jaunā sieviete.

Krimināllikuma 132. pants “Draudi izdarīt slepkavību un nodarīt smagu miesas bojājumu” paredz: par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti, soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu. Savukārt 132.1 pants “Vajāšana” nosaka: par vairākkārtēju vai ilgstošu citas personas izsekošanu, novērošanu, draudu izteikšanu šai personai vai nevēlamu saziņu ar šo personu, ja tai ir bijis pamats baidīties par savu vai savu tuvinieku drošību, soda ar īslaicīgu brīvības atņemšanu vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Uzmanību! Teksts satur necenzētu leksiku!

Ekrānuzņēmums no Instagram

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas