Krievijas dziedātāja: Situācija šovbiznesā ir katastrofāla

tautaruna.lv 5.janvāris 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Populārajai Krievijas dziedātājai Valērijai, tāpat kā citām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm, šis gads nebija viegls. Valērija pauda uzskatu, ka situācija šovbiznesā Covid-19 pandēmijas dēļ ir katastrofāla.

"Cilvēki nesaprot, ka šovbiznesa nozare pilnībā cieš. Kāds mēģina pasmieties: viņi saka, nabadzīgie, nelaimīgie mākslinieki grauž pēdējos sausiņus.

Bet patiesībā mūsu nozarē strādā milzīgs skaits cilvēku. Mākslinieki ir tikai aisberga virsotne. Ja mēs nestrādāsim, tad arī citi cilvēki, kas nodarbojas ar mūsu koncertu organizēšanu un vadīšanu, paliks bez algām," skaidroja Valērija.

Dziedātāja zina teikt, ka tūkstošiem cilvēku palikuši bez ienākumiem. Daudzi no viņiem mēģina atrast darbu citās jomās. Galu galā neviens nevar pateikt, kad koncerti atkal atsāksies.

"Ir ļoti daudz dažādu uzņēmumu un cilvēku, kas nodarbojas ar gaismas un skaņas iekārtu uzstādīšanu. Operatori, tehniķi - visi ir bez darba. Tiešām katastrofāla situācija! Kā cilvēkiem izdzīvot? Galu galā visiem maksāt algas nav iespējams. Es nesaprotu, kā izdzīvos koncertzāles un teātri," piebilda Valērija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas