Linda Mūrniece sola nepadoties

Rita Lazda 21.marts 2020, 19:41
 
Reinis Hofmanis/F64
Koronavīrusa Covid-19 radītās situācijas dēļ nevienam vien uzņēmējam un darba devējam nākas lauzīt galvu, lai saprastu, kā šajā sarežģītajā laikā glābt gan biznesu, gan spēt samaksāt saviem darbiniekiem. Arī bijušajai iekšlietu ministrei un tagadējai "Hotel Rome" vadītājai Lindai Mūrniecei pārdomu netrūkst, bet par spīti visam viņa sola nepadoties.

"Manās otrajās mājās šodien kā spoku mītnē. Vienā stāvā tie, kas distancējušies no ārpasaules, pārējos - viss izslēgts un kluss. Pazuduši cilvēki. Pazudusi mūzika, čalas, smiekli," sociālajā tīklā facebook publicētajā ierakstā raksta L.Mūrniece.

"Septiņus gadus esmu kopusi šo vietu un izveidojusi sev otru ģimeni, kas arī tagad varonīgi turas kopā, balstot viens otru un visvairāk mani. Beidzot saprotu, ka bija vērts kopā ar viņiem strādāt, priecāties un rūpēties par pašiem un viņu ģimenēm. Katrs pa savam ir līdzās. Viens atnes kafiju, cits ziedus, vēl kāds sūta nomierinošus vārdus, cits mēģina sasmīdināt."

"Katrs pa savam ir līdzās. Viens atnes kafiju, cits ziedus, vēl kāds sūta nomierinošus vārdus, cits mēģina sasmīdināt...Redzu, ar kādu skatienu viņi skatās uz mani - ar sirsnību un lielām bailēm, ka es kādu dienu padošos. Nepadošos! Man ir tāda aizmugure, ka mēs kopā tiksim tam visam cauri. Viens otru stumjot un grūžot. Ja ne šis, tad kaut kas cits būs mums visiem kopā jādara pēc tam, kad atgriezīsimies ikdienā."

Viņa arī norāda, ka lepojas ar savējiem, kuri bijuši un ir ar viņu kopā. Arī draugu un klientu atbalsts esot nenovērtējams.

Jau vēstīts, ka L.Mūrniece bija viena no pirmajām uzņēmējām, kura publiski paziņoja, ka gatav viesnīcā uzņemt cilvēkus, kuriem 14 dienas jāpavada pašizolācijā. Viņa arī neslēpa, ka viesnīcā pieteikušies uzturēties arī cilvēki, kuri vienkārši vēlas atpūsties no radušās situācijas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas