Kiops turpina lepoties, kā ārkārtējās situācijas laikā turpina ceļot

tautaruna.lv 21.marts 2020, 13:00
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Mūziķis Sandis Kiops, kurš ir arī aizrautīgs ceļotājs, turpina sociālajos tīklos lepoties, ka viņa ceļošanas kāri nespēj apturēt nekas. Viņš kopā ar savu sirdsdāmu Dainu Laukmani paviesojies vairākās Vidzemes pilsētās.

"Niknos ceļotājus nekas nevar apturēt, ne korona falšie draudi, ne robežu slēgšana. Tagad mēs sākam piekopt iekšējo tūrismu. Šodien dronojām un baudījām Cēsis Līgatni un Siguldu," pagājušajā nedēļas nogalē ziņoja mūziķis, publicējot arī ceļojumā uzņemtās fotogrāfijas.

View this post on Instagram

A post shared by Sandis Kiops (@sandiskiops) on

Jau vēstījām, ka Latvijas slavenais ceļotāju pāris Sandis Kiops un Daina Laukmane koronavīrusa izplatības laikā izmanto iespēju vieglāk rezervēt viesnīcas un biļetes nākamajiem braucieniem.

”Mēs ceļosim kā ceļojām, un nekādi koronavīrusa draudi neapturēs mūs no pasaules apceļošanas. Vienā vārdā - man un Dainai ir pilnīgi pie kājas visas šitās mākslīgi radītās muļķības ap koronavīrusu,” savu nostāju atklāj Kiops.

Tikmēr aizvien vairāk, īpaši Eiropas valstis, slēgušas savas robežas ceļotājiem, pieļaujot vien kravu transportu, lai ierobežotu jaunā koronavīrus Covid-19 izplatību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:52

Jaunākās diskusijas