Kivičs koronavīrusa laikā nāk klajā ar ļoti prātīgu aicinājumu

tautaruna.lv 21.marts 2020, 13:33
 
Ekrānšāviņš no video
Lai gan mūziķis Andris Kivičs ar saviem izgājieniem reizēm šokējis sabiedrību, šoreiz viņa viedoklī tiešām der ieklausīties.

Lai gan speciālisti jau vairākkārt ir norādījuši, cik svarīgi sekot līdzi un ievērot visus drošības noteikumus, lai izvairītos no saslimšanas ar koronavīrusu Covid-19, joprojām sociālajos tīklos atrodams gana daudz informācijas par to, kā kādam, piemēram, šķiet nejēdzīgs noteikums par pašizolāciju, vai divu metru distances ievērošanu lielveikalā.

Tiesa, šoreiz ļoti prātīgu padomu devis mūziķis Andris Kivičs, kurš piektdien mikroblogošanas vietnē twitter ievietojis video, kurā pastāsta novēroto situāciju pārtikas lielveikalā. Tur, piemēram, viņš pamanījis cilvēkus, kuri joprojām šādā reizē atrod laiku, lai strīdētos, kurš pirmais stāsies rindā, vai neievēro noteikumus un ar plikām rokām atļaujas aptaustīt produktus, kurus pēc tam iegādājas citi.

"Ja es skaitos viedokļu līderis, tad cilvēki tiešām, nu pasekojam līdzi. Turamies!" aicina mūziķis.

Jau vēstīts, ka līdz šim Latvijā konstatēti vairāk nekā 111 koronavīrusa Covid-19 slimnieki un kopā veiktas vairāk nekā 3000 analīzes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:26

Jaunākās diskusijas