VIDEO: Kāpēc Šomasei audzēkņi apjautājas par veselību un veikalā prasa dokumentus?

tautaruna.lv 21.marts 2020, 15:36
 
Ekrānuzņēmums no video/STV
Dziedātāja Liene Šomase kanāla STV Pirmā! šovā "Slavenības. Bez filtra" atklājusi, kāpēc viņas audzēkņi mēdz dažreiz viņai jautāt par veselību un, kāpēc lielveikalos viņai lūdz uzrādīt dokumentus.

Izrādās, ka iemesls esot gaužām vienkāršs. Liene ar šādām ķibelēm saskaroties brīžos, kad nelieto kosmētiku, tāpēc viņa atzīst, kato izmanto diezgan bieži.

"Ja es aizeju veikalā bez make-up, tad man vienmēr prasa dokumentus. Un mūsdienās dokumenti ir pase. Protams, ka vienmēr man pase nav līdzi," smej Liene. Viņa atklāj, ka šāds gadījums, kad pārdevējs neticējis viņai un nav akceptējis arī autovadītāja apliecību, viņu esot pamatīgi saniknojis un nācies speciāli atgriezties mājās, lai sagādātu nepieciešamo dokumentu.

Tāpat Liene atklāj, ka viņas vadītās studijas audzēkņi mēdzot apjautāties par viņas veselību, ja Liene ieradusies "neuzkrāsojusies".

Jau vēstījām, ka nesen Liene Šomase atklāja savu viedokli par jauno koronavīrusu, norādot, ka, viņasprāt, ziņas par to ir "uzpūstas". Jāatzīmē, ka tas notika laikā pirms Latvijā tika izsludināts ārkārtējs stāvoklis Covid-19 dēļ.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas