Deputāts Artuss Kaimiņš inficējies ar jauno koronavīrusu

Lelde Veinberga 21.marts 2020, 11:22
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš paziņojis, ka viņam ir pozitīvi jaunā koronavīrusa Covid-19 analīžu rezultāti.

"No 17.marta sakarā ar sliktu pašsajūtu es pašizolējos. Vakar nodevu analīzes, un šodien man piezvanīja par pozitīvu Covid19 rezultātu. Es atvainojos visiem, ar kuriem tikos 15. un 16. martā, un aicinu un lūdzu viņus pārbaudīties!" sociālajā tīklā Facebook raksta deputāts.

Jautāts, vai tagad pašizolēšanās būs jāievēro visiem Saeimas deputātiem, Slimību profilakses un kontroles centra Infekcijas slimību riska analīzes un profilakses departamenta direktors Jurijs Perevoščikovs aģentūrai LETA teica, ka pašreiz tiek pieņemti lēmumi un "pie tā strādā".

Jau vēstīts, ka koronavīrusa izraisītā slimība Covid-19 Latvijā apstiprināta vēl 13 cilvēkiem, tādējādi kopumā saslimušo skaits sasniedzis 124, ziņo Slimību profilakses un kontroles centrs.

Aizvadītājā diennaktī veikts 1241 izmeklējums personām ar aizdomām par saslimšanu ar Covid-19, savukārt līdz šim Latvijā kopumā veikti 4446 šādi izmeklējumi.

Līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:56

Jaunākās diskusijas