"Jānes augšā un lejā pa trepēm"; modes blogeres Anetes Ozoliņas mīlulei veselības problēmas

tautaruna.lv 21.marts 2020, 23:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Modes blogere un latviešu "jūtūbere" Anete Ozoliņa dalījusies ar savu "šī brīža realitāti". Anete aprūpē savu suņu meiteni, kuram ir smagas veselības problēmas.

"Grūti redzēt, cik sunītis ir vārgs, kad jāpalīdz piecelties, jānes augšā un lejā pa trepēm un jābaro ar visgardāko no gardā, lai ēstu.

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Viņai ir visādas vecuma problēmas, un vēl dažas citas vainas, kuras drusku vieglāk ārstēt. Teju katru dienu atklājas vēl kaut kas... Ir smagi redzēt pūkaino bērniņu tādu..

Un, protams, pārējās problēmas šobrīd tikai pieliek papildus svaru. Esmu optimiste un ļoti ceru uz to labāko. Tas gan nenoņem to slogu un nepieciešamību paraudāt. Visvairāk saņemties man palīdz mani apkārtējie - Ivars, radi un draugi, tāpēc esi arī tu saiknē savējiem, jo tas daudz ko maina. Piezvani pirmais. Būs labāki laiki," cer Anete, kura publicējusi arī pašbildi, kurā izskatās skumja un norūpējusies.

Piektdien saviem sekotājiem Anete atklāj, ka suņu meitene jūtas labāk. Blogere pateicas par savu sekotāju labajām domām.

Ekrānuzņēmums no Instagram

Anete iepriekš dalījusies ar fotogrāfijām, kur redzama kopā ar savu četrkājaino draudzeni Mariju.

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

View this post on Instagram

A post shared by ANETE OZOLIŅA (@paradimodi) on

Iepriekš vēstījām, ka Anete pērn drosmīgi sāka runāt par piedzīvoto vardarbību attiecībās, kas bija jaunās sievietes pirmā un lielā mīlestība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:15

Jaunākās diskusijas