Harijs pamatīgi noraizējies par Elizabetes II veselību

Baiba Puriņa 21.marts 2020, 14:04
 
imago/Frank Sorge/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla kopā ar dēlu šobrīd atrodas pašizolācijā Kanādā Covid-19 izplatības dēļ, bet princis ir ļoti noraizējies par savu ģimeni.

Harijs ir lūdzis karalieni "saudzēt sevi" un "pieņemt papildu drošības mērus" jaunā koronavīrusa izplatības dēļ.

Avots medijam "Daily Mail" norādījis, ka Harijs uztur kontaktu ar abiem vecvecākiem un lūdz tos būt uzmanīgiem. Princis, kurš atrodas Kanādā, jūtoties slikti, ka ir prom no mājām. Viņa draugs medijam norādījis, ka Harijs "jūtas bezspēcīgs un izolēts nekurienē, taču ir pateicīgs, ka viņa ģimene turas kopā".

Harijs un Megana šobrīd atrodas pašizolācijā savā Kanādas savrupmājā un pēc iespējas samazina jebkādu fizisku kontaktu ar darbiniekiem. Visiem, kuri ierodas pie pāra, tiek lūgts vilkt gumijas cimdus. Tāpat ģimene pedantiski mazgā rokas un izvairās no pieskaršanās sejai.

Jau vēstīts, ka marta sākumā Harijs un Megana ieradās Lielbritānijā, lai piedalītos savās pēdējās karaliskajās vizītēs. Harijam izdevies arī aprunāties divatā ar karalieni, lai izrunātu visus aspektus, kas saistīti ar viņa un Meganas skandalozo lēmumu atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas.

Jau vēstīts, ka koronavīrusa uzliesmojuma dēļ Lielbritānijas karaliene Elizabete II atcēlusi dārza svētkus Londonas Bekingemas pilī un pametusi pilsētu, pārceļoties uz Vindzoras pili.

"Viņas majestāte ceturtdien, 19.martā, vienu nedēļu ātrāk par ieplānoto pārcelsies uz Vindzoras pili uz Lieldienu laiku," teikts paziņojumā. "Iespējams, ka karaliene paliks tur ilgāk par Lieldienu laiku."

Kā norādīja karaliskā ģimene, 93 gadus vecās karalienes plāni pašreizējos apstākļos mainīti "kā saprātīga piesardzība un praktisku iemeslu dēļ".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:13

Jaunākās diskusijas