Sandis Kiops: Koronavīrusa draudi neapturēs mani no pasaules apceļošanas

Viktorija Gabrjuna 15.marts 2020, 15:49
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Latvijas slavenais ceļotāju pāris Sandis Kiops un Daina Laukmane koronavīrusa izplatības laikā izmanto iespēju vieglāk rezervēt viesnīcas un biļetes nākamajiem braucieniem, raksta "skaties.lv".
”Mēs ceļosim kā ceļojām, un nekādi koronavīrusa draudi neapturēs mūs no pasaules apceļošanas. Vienā vārdā - man un Dainai ir pilnīgi pie kājas visas šitās mākslīgi radītās muļķības ap koronavīrusu,” savu nostāju atklāj Kiops.

Mūziķis un viņa līgava, restorānu biznesa īpašniece, paraduši ceļot vairākas reizes gadā, un viņu plānus nekas neizjauks arī šogad.

”Drošiem pieder pasaule, viņu dzīve un skaistie mirkļi, bet - lai bailīgie salien savās alās ar pārtikas iekrājumiem un sūkā pirkstu! Koronavīruss ir mākslīgi radīts, lai tie, kas sēž augšā pie pasaules vadības grožiem, nopelnītu uz akciju biržām un mākslīgi radītu pasaules finansiālo krīzi. No koronavīrusa vispār nav ko baidīties," pauž Kiops.

Viņa un Dainas ceļojumu plānus vīruss nekādi nav ietekmējis - abiem jau kabatā biļetes uz vairākām valstīm, un viņi plāno braukāt vēl!

”Jau 19. martā mēs lidojam uz Bulgārijas galvaspilsētu Sofiju, kur apmeklēsim Albano&Romina koncertu," pauž Kiops.

Vasaras sākumā pāris dosies ceļojumā pa Ameriku, svinot piecu gadu kopdzīvi.

Viņš rosina ļaudis paskatīties uz koronavīrusa radīto ažiotāžu no pozitīvās puses.

”Nebūs vairs tik lielu rindu lidostās un tūrisma aktuālākajos punktos. Nebūs problēmu ar to, ka viesnīcās vairs nav brīvu numuriņu, būs vieglāk filmēt un fotografēt, jo nelīdīs kadrā citu tūristu galvas.

Varbūt pat kritīsies cenas aviobiļetēm. Ja man tagad gadītos izdevīgs piedāvājums lidot uz Ķīnu vai Itāliju, es to noteikti pieņemtu. Vispār jau Itālijā un Ķīnā koronavīrusa karantīna ir tikai konkrētos valsts rajonos," piebilst Kiops.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:57

Jaunākās diskusijas