Zināms, kādu dāvanu no mirušās mātes Harijs saņēmis 30.dzimšanas dienā

Rita Lazda 10.februāris 2020, 12:21
 
SWNS.com/SCANPIX/LETA
1997.gada vasarā medijus pāršalca ziņa par traģisko princeses Diānas nāvi. Izrādās, ka vēl pirms savas nāves karaliskās ģimenes pārstāve paspēja sagatavot sarakstu ar lietām, kuras mūža laikā vēlas uzdāvināt mantojumā dēliem.

Kā vēsta tabloīds "Express", tad princis Viljams vienā no savām dzimšanas dienām mantojumā no mātes Diānas saņēmis saderināšanās gredzenu, kas vēlāk pasniegts nu jau sievai Ketrīnai. Savukārt, princis Harijs savā 30.dzimšanas dienā dāvanā no mātes saņēmis viņas leģendāro kāzu kleitu.

Jau vēstīts, ka 1997.gada 30.augustā traģiskā avārijā dzīvību zaudēja princese Diāna. Līdz pat šim brīdim izskanējis daudz spekulāciju par viņas patiesajiem nāves iemesliem. Tikai pēc vairāk nekā 20 gadiem pēc viņas nāves par notikušo runājis miesassargs, kurš liktenīgajā brīdī kopā ar viņu atradies automašīnā.

Vienā no pēdējiem foto, kuros princese Diāna redzama dzīva, skatāms, ka vien aptuveni 5 minūtes pirms liktenīgas sadursmes viņa automašīnā atradusies kopā ar šoferi, mīļoto Dodi Al Fajedu un miesassargu Džons. Miesassargs, kurš brīnumainā kārtā izdzīvojis traģiskajā sadursmē, cietis no galvas, krūšu traumas, kā arī viņam bijuši vairāki lauzti kauli.

Runājot par liktenīgās dienas notikumiem viņš stāsta, ka viņu automašīnai sekojuši aptuvei 30 paparaci, raksta "The Mirror".

"Es atceros, kā mūsu auto apstājās pie sarkanās gaismas un tad tam priekšā izskrēja motocikls," notikušo klāsta vīrietis. "Tad es dzirdēju, kā kāds sauc Dodi vārdu, tā bija sieviešu balss." Ne to, kā viņš izvilkts no mašīnas, ne to, kā nonācis slimnīcā, miesassargs neatceras.

Iepriekš izskanējusi informācija, ka princese Diāna avārijas brīdī gaidījusi 3.bērnu. Lietā par vainīgiem tiek uzskatīti paparaci, tomēr spekulācijas tiek minēts, ka, iespējams, avārija vainojami britu specdienesti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:57

Jaunākās diskusijas