Indra Salceviča atklāj, kāpēc sieviešu žurnāli liek viņai justies slikti

tautaruna.lv 10.februāris 2020, 0:03
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Indra Salceviča
Stiliste un influencere Indra Salceviča nekad nav badījusies paust atklātu un pat skarbu viedokli par dažādiem tematiem. Šoreiz Salceviča pauž sašutumu par sieviešu žurnālos novēroto.

Savā Instagram kontā Salceviča raksta, kāpēc viņa ir vīlusies tā dēvēto sieviešu žurnālu saturā.

"Šodien manās rokās gaidīšanas rindā nonāca kāds preses izdevums, kas radīts sievietēm. Ir pagājuši vairāku gadi kopš neesmu apzināti lasījusi Latvijas drukātās preses sieviešu žurnālus. Nenoliegšu - esmu kādu ik pa laikam nopirkusi man interesējošas intervijas pēc, bet lasīt tā, kā to darīju pirms kādiem pieciem gadiem, neesmu. Šķirstu, lasu virsrakstu un ziniet ko? Visnotaļ rūgta pēcgarša. Ar saldu cukuru pārlietas slejas, pamacības, kā nomest riepu, kā uzkačāt dibenu, pieredzes stāsti ....ko darīt, kā dzīvot, kā sportot. Un vienā no žurnala pielikumiem bija pat grāmatu ieteikums, kas obligāti būtu jāizlasa - francūzietes nekad nepaliek resnas," sašutusi ir Salceviča.

Viņa turpina: "Lasu tos virsrakstus un sapratu, kāpēc es neapzināti atteicos tos lasīt. Tie man lika justies slikti. Tie lika domāt, ka neesmu pietiekami laba ne ķermeniski, ne fiziski, ne emocionāli. Es atteicos, jo, lasot šādus rakstus, es ieraudzīju,ka dzīvoju nepareizi. Viņi iedzina mani kaut kādā šaustīšanas vilnī, un turklāt tie visi raksti patiesībā ir ne par ko. Ko es gribēju teikt? Dāmas, nelasiet un nešķirstiet žurnālus, kuri liek jums justies slikti! ( te es neminu kādu konkrētu izdevumu , es runāju vispārīgi. Un nelieku visus preses izdevumus vienā maisā) Atsekojiet Instagram cilvēkiem, kuri liek jums justies slikti! No tādām ziņām neiedvesmojas. Tādas ziņas nomāc, liek feikot. Atseko no tā, kas iedzen kompleksos! Iedvesmojies pati no sevis! Un pofig, ko tur raksta tajos žurnālos. Pedējo piecu gadu laikā nekas nav mainījies. Un, ja arī Tu kādreiz pieķer sevi pie domas - neesmu pietiekami laba, kā es sevi pirms pieciem gadiem. Nostājies pie spoguļa... paskaties uz sevi. Jā, neesi tuvu kultivētājam ideālam. Nu un? Za to, tīri nečevo! :) Kā domāsi,tā dzīvosi un dzīvot vajag skaisti, tāpat kā domāt!"

View this post on Instagram

A post shared by Indra Salcevica (@indrasalcevica) on

Indra Salceviča ir stiliste un sevis mīlēšanas bloga "Morethansize.com" idejas autore, kā arī TV šova "Pati pilnība" vadītāja.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:03

Jaunākās diskusijas