VIDEO: Īrijas pilsonis Vecrīgā mēģina pavedināt bezpajumtnieci

Viktorija Gabrjuna 10.februāris 2020, 13:14
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Var tikai iedomāties kā justos kāds Īrijas pilsonis smagās paģirās pamostoties līdzās bezpajumtniecei. Tieši pavedināt klaidoni par katru cenu bija jaunā vīrieša mērķis, taču viņu Vecrīgā laikus apturēja policija, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Agrā piektdienas rītā vecpilsētas video kameras piefiksējušas kādu jaunu vīrieti, kurš Līvu laukuma apkaimē visai uzmācīgā veidā centies iepazīties ar sievietēm.

Acīmredzot, iereibušā vīrieša teiktais pretīmnācējas nespēja uzrunāt, tādēļ jaunkundzes centušās pēc iespējas ātrāk tikt vaļā no uzmācīgā donžuāna.

Redzot, ka pēc vairākiem atraidījumiem vīrietis nerimstas, uz notikuma vietu nosūtīta viena no tuvumā patrulējošajām ekipāžām, taču kameras acs turpinājusi sekot vīrietim un piefiksējusi jaunā vīrieša iepazīšanos ar kādu, pa Vecrīgas bruģi lēnām klīstošu bezpajumtnieci.

Sievieti acīmredzot interesējis smēķis, vai kāds cits, pavisam taustāms labums, taču jaunā vīrieša galvā, visdrīzāk virmojušas, krietni vien romantiskākas domas.

Tomēr, neskatoties uz visai nepārprotamajiem mājieniem, sieviete tomēr atraidījusi mīlnieku un katrs devušies savu ceļu. Lai pēc īsa mirkļa jau atkal tiktos. Tomēr, nekas no jaunā vīrieša teiktā tomēr nespēj savaldzināt bezpajumtnieci un viņa galu galā devusies prom, bet pie apvāršņa, parādījies policijas busiņš.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:22

Jaunākās diskusijas