Vecmīlgrāvja iedzīvotāja atklāj baisas detaļas par atrasto līķi

tautaruna.lv 23.aprīlis, 11:30
 
Ilustratīvs attēls / F64
Sestdien, 20. aprīlī, agri no rīta kāda Vecmīlgrāvja iedzīvotāja uzgāja jauna vīrieša līķi. Policisti norobežoja apkārtni un uzsāka izmeklēšanu. Pagaidām likumsargi nevar atbildēt, vai notikusi slepkavība, taču vietējie ir pārliecināti, ka vīrietis miris vardarbīgā nāvē, vēsta raidījums “Degpunktā”.

Martas Rinkas ielas 11. nama iemītniece Sofija (vārds mainīts) īsi pirms deviņiem no rīta gāja uz pirmo stāvu izmest atkritumus. Sieviete atvēra palīgtelpas durvis un uz zemes ieraudzīja visai glītu somu. Sofija prātoja, kāpēc gan kāds būtu gribējis atbrīvoties no dārgā aksesuāra, taču ātri vien viņas uzmanību pievērsa kāds cits grūti identificējams objekts.

“Tad es paspēru soli. Domāju, kas tur, kaut kas garš, es domāju - kaut kas satīts, kaut kādi iepakojumi. Tad es skatos - plika pakaļa…” stāsta Sofija.

Sofija šokā sastinga un pētīja kailo cilvēka miesu. Jaunais vīrietis bez kripatiņas apģērba bija iespiests šaurajā palīgtelpā nedabiskā pozā. “Sākumā nesapratu, tad es pieliecos uz priekšu. Ieraudzīju. Ļoti kaulains tāds. Viņš bija tur iebāzts. Viņš nebija īss, viņš bija diezgan garāks par mani. Ieraudzīju, ka asinis bija, bet viņš gulēja ar skatu uz sienu. Uz pretējo pusi,” stāsta Sofija.

Sievietei uzreiz bija skaidrs, ka vīrietis ir miris jau vairākas stundas un nekādi atdzīvināšanas pasākumi nelīdzēs. Galvas apvidū bija redzami ievainojumi. Kad ieradās policija, vīrieša mirstīgās atliekas tika pārvietotas uz trotuāra pusi. Kaut kur tika sameklēts viņa apģērbs. Vietējā sētniece atrada arī svešinieka apavus.

Redzot gulošo vīrieti pirms policijas, sievietei bija skaidrs, ka kāds centās līķi paslēpt.

“Viņš bija piesegts, bet tā nebija drēbe. Es domāju, ka tas bija kaut kāds kartons, kas bija nolikts priekšā, lai uzreiz neredz. Kaimiņiene man pretējā teica, ka viņa redzējusi kaut kādu garu vīrieti iepriekš. Kā arī viņa bija redzējusi tādu somu. Tādas somas nav visiem, tas ir kaut kas rets,” domas pauž Sofija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:05

Jaunākās diskusijas