Saimniekšova zvaigzne pēc saceltā trača saņem pārsteidzošas vēstules

tautaruna.lv 10.februāris 2020, 11:30
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Ar negaidītu paziņojumu klajā nāca "Saimnieks meklē sievu" zvaigzne Gunārs no Balviem. Viņš paziņoja, ka vēlas baudīt mierīgu dzīvi un aiziet no rampu gaismām. Taču fani to nevēlas pieļaut – Gunārs ziņo, ka pēc paziņojuma neskaitāmi ļaudis lūgtin lūdzas viņu turpināt priecēt ar jautrajiem stāstiņiem, raksta "skaties.lv".

Paziņojot, ka aiziet no šovbiznesa, Gunārs domāja - nu būs miers no faniem un uzmanības. Nekā! Uzreiz pēc paziņojuma kļuvis tikai trakāk! Saimnieks atklāj, ka saņēmis neskaitāmas vēstules ”draugos”, kurās fani viņam lūdz tomēr nepazust no aprites un turpināt priecēt publiku ar piedzīvojumiem.

”Cik emocionālas vēstules man raksta! Cilvēki seko līdzi katram manam gājienam. Cenšos būt ļoti savākts, jo emociju daudz.

Tikko pat viens fans piebrauca pie manas mājas un paziņoja: ”Dari, ko gribi, bet tev jāfilmējas!” Nezināju, ko atbildēt,” par fanu lielo pieķeršanos pārsteigts Gunārs.

Viņš smejoties atklāj, ka kāds fans atrakstījis - Gunāra talanta cienītāji jau liekot likmes, cik ilgi saimnieks izvilks bez publicitātes. ”Bija ar mieru ar mani pašu saderēt, tikai nezinu, uz ko. Es pat nezinu, ko iesākt. Daudzi manī redz aktiera talantu, visa dzīve pārmaiņu pilna,” smejas Gunārs.

Viņš ko tādu nav gaidījis, bet - ja tauta pieprasa, Gunārs ir izlēmis.

”Fani gaidīt gaida manu atgriešanos televīzijā. Esmu apņēmies, ja parādīsies jauna iespēja, to izmantot. Bet šoreiz ļoti izvērtēšu, kā man pa jaunam jāuzvedas,” apņēmies Gunārs.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:02

Jaunākās diskusijas