Kādas plastiskās operācijas veic vīrieši Latvijā?

Viktorija Gabrjuna 10.februāris 2020, 7:00
 
Ilustratīvs attēls / F64
Plastikas ķirurgi atzīst, ka viņiem darba netrūkst un stiprais dzimums ļaujas skalpelim jo gads, jo biežāk, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pasaulē vīriešiem ir izveidots vispopulārāko plastisko operāciju tops.

1.Deguna korekcija

2.Plakstiņu ķirurģija

3.Krūšu samazināšana

4.Lieko tauku likvidēšana

5.Sejas liftings

6. Ausu korekcija

Arī Latvijā situācija ir līdzīga. Pirmajās vietās varētu būt plakstiņu (apakšējo un augšējo) operācija un deguna korekcija.

Jokdaris un mūziķis Andris Freidenfelds arīdzan ar plakstiņu operācijas palīdzību savulaik uzlabojis savu vizuālo tēlu.

Vīriešiem pieprasīta esot krūšu samazināšanas operācija. Ja sievietes palielina krūtis un tā ir vispopulārākā plastiskā operācija dāmām, tad vīrieši savas lielās krūtis ienīst un lūdz ķirurgus tās samazināt.

Palielinātas krūtis bieži izveidojas zēniem pusaudžu gados, īpatnējās hormonu darbības dēļ. Krūtis izveidojas arī jau pieaugušiem vīriešiem aptaukošanās dēļ. Vīrieši kautrējas izģērbties vai doties uz pludmali, tālab gatavi ļauties skalpelim, lai tikai no apaļumiem atbrīvotos un iegūtu plakanu krūšu daļu. Tauku atsūkšanas operācijas laikā vīri atbrīvojas gan dubultriepas, gan no prāvās pazodes. Arī šī operācija ir topā.

Vīrieši lūdz veikt arī ausu korekciju, sejas liftingu un dzimumlocekļa operāciju, lai šo orgānu palielinātu. Plastiskais ķirurgs Jānis Zaržeckis atklāj, ka viņa praksē katrs piektais pacients ir vīrietis.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:37

Jaunākās diskusijas