FOTO: Džeina Fonda pārsteidz ar kleitas izvēli "Oskaros"

Baiba Puriņa 10.februāris 2020, 18:35
 
Reuters / Scanpix /LETA
Džeina Fonda pārsteigusi cilvēkus, 2020. gada Oskaru balvas pasniegšanas ceremonijā ierodoties tajā pašā kleitā, kurā pirms sešiem gadiem apmeklēja Kannu kinofestivālu, vēsta "Entertainment Tonight".

Fonda gan izskatījusies lieliski ar īso matu griezumu un, atšķirībā no 2014. gada ceremonijas, šoreiz aktrise izvēlējusies arī maigāka toņa lūpu krāsu nekā pirms sešiem gadiem.

82 gadus vecā Fonda šī gada "Oskaru" ceremonijā kāpa uz skatuves, lai pasniegtu balvu par labāko filmu.
View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on

Kleita ir no dizainera Ellie Saab 2013. gada kolekcijas. Cilvēki gan ir sajūsmā, ka aktrise joprojām spēj lieliski izskatīties kleitā, ko vilkusi pirms daudziem gadiem.

Reuters / Scanpix /LETA

Džeina Fonda ir amerikāņu aktrise, rakstniece un politiskā aktīviste. Bijusi plaši pazīstama arī kā modele un fitnesa popularizētāja. Viņas tēvs bija aktieris Henrijs Fonda, arī brālis Pīters Fonda ir aktieris.

Džeina Fonda kļuva pazīstama 1960. gados ar dalību filmās Cat Ballou (1965) un "Barbarella" (Barbarella, 1968). Viņa septiņas reizes tikusi nominēta Amerikas Kinoakadēmijas balvai — par lomām filmās "Nodzītus zirgus arī nošauj, vai ne?" (They Shoot Horses, Don't They?, 1969), Klute (1971), "Džūlija" (1977), "Atgriešanās mājās" (Coming Home, 1978), "Ķīnas sindroms" (The China Syndrome, 1979), "Pie Zelta ezera" (On Golden Pond, 1981), The Morning After (1986).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:20

Jaunākās diskusijas