Aleksandra Kurusova atklāj, vai paliks Singapūrā uz dzīvi

tautaruna.lv 8.janvāris 2019, 18:30
 
F64
Dejotāja un deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova jau pusgadu dzīvo Singapūrā. Portālam "skaties.lv" viņa pastāsta, vai vēlētos palikt Singapūrā uz visiem laikiem.

Pēc pusgada strādāšanas populārajā deju skolā Aleksandrai piedāvāts palikt ilgāk. Pēc dejotājas domām, būtu vienkārši neloģiski atteikties un braukt prom sezonas vidū.

Aleksandra nespēj pateikt, cik ilgi paliks Singapūrā, viss atkarīgs no dažādiem aspektiem, dejotājai ir ko darīt, un viņa jūtas laimīga.

Aleksandrai nepietrūkst nekādu mantu, ēdienu, to visu var iegādāties arī Singapūrā. Viss, kā pietrūkst, ir cilvēcīgais faktors - tuvība ar ģimeni, draugiem un suni Badiju.

Aleksandrai pagaidām nav plānu palikt Singapūrā uz dzīvi. Neskatoties uz to, ka tieši šajā siltajā zemes nostūrī viņa ir atradusi mīļoto.

”Jā esmu šeit satikusi cilvēku, bet viņš arī nav vietējais, tāpēc domāju, ka noteikti šeit nepalikšu uz visu dzīvi. Man ar otro pusīti kopā ir labi, attiecībās jūtos kā īsta sieviete. Tas ir viss, ko vienmēr esmu vēlējusies,” smaida Aleksandra.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:34

Jaunākās diskusijas