FOTO: Jaunākie kadri no pazudušā regbija izlases spēlētāja meklēšanas

tautaruna.lv 8.janvāris 2019, 18:29
 
bezvēsts.lv
Jau vairākas nedēļas turpinās pazudušā Latvijas regbija izlases spēlētāja Dāvja Pērkona meklēšana. Organizācija "bezvēsts.lv" publicējusi jaunākos kadrus no meklēšanas operācijas Olainē.
"Bezvēsts.lv brīvprātīgie turpina pārbaudīt visas Olaines iedzīvotāja Dāvja Pērkona pēkšņās pazušanas iespējamās versijas. Dāvis Pērkons pēdējo reizi sociālajos tīklos bija manīts 2018.gada 23.decembrī. Tika atrasta tikai viņa mašīna, kura bija atstāta neparastā vietā Olaines otrā galā. 2018.gada 30.decembrī, kad nokusa sniegs un redzamība uz vietas kļuva labāka, Bezvests.lv vadītājs Aleksandrs Faminskis nolēma atkal pārmeklēt teritoriju, veica apvidus šaubīgo vietu apsekošanu, lai nākamajā dienā palaistu dronu un pārbaudītu apkārtni no augšas. Meklēšanas rezultātā atrastās lietas un drēbju gabali bija fiksēti, lai vēlāk to izpētītu," teikts organizācijas paziņojumā sociālajā tīklā facebook.

31.decembra rītā bija palaists drons, kas pārlaidās virs mežiem un grāvjiem gar dzelzceļa sliedēm, laukiem un klajumiem. Aizdomīgās vietas tika atzīmētas un sīkāk izpētītas ar datora palīdzību, taču aizdomas neapstiprinājās. Diemžēl pazudušā puiša pēdas arī šoreiz netika atrastas.

Jau vēstīts, ka raidījums "Degpunktā" informēja, ka pastāv versija, ka pret pazudušo Dāvi Pērkonu pastrādāts noziegums. Joprojām ikviens, kuram ir jebkāda informācija, kas palīdzēs meklēšanas gaitā, nekavējoties lūgts sazināties ar policiju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas