Saniknotais Kivičs meklē vīrieti, kas ļauni pajokojis par Lieni Skulmi

tautaruna.lv 8.janvāris 2019, 14:40
 
F64
Dziedātājs Andris Kivičs mikroblogošanas vietnē Twitter publicējis kāda vīrieša foto, lūdzot sabiedrībai palīdzēt noskaidrot viņa identitāti. Kā izrādās, viņš sociālajos tīklos publicējis Kiviča jauno mīļoto Lieni Skulmi aizvainojošu karikatūru.

Sociālajā tīklā Facebook kāds mākslinieks vārdā "Liktenīgais" publicējis karikatūru, kurā pa vidu redzama Liene Skulme. Viņa tērpusies kā "Nāve" un rokas tur izkpati. Savukārt abās malās redzami Andri - Kivičs un Lienes iepriekšējais mīļotais, precētais aktieris Andris Bulis, ar kuru viņai vairākus gadus bija dēka.

Karikatūrā redzams, ka "Nāve" paviesojusies jau pirmajās durvīs, kur ir Buļa portrets un tagad dodas Kiviča virzienā.

Mākslinieks aicina atzīmēt "nākošo Andri".

Ekrānšāviņš no Facebook

Jāpiebilst, ka šī karkikatūra īsā laikā nonāca sabiedrības uzmanības centrā, to pamanīja arī Andris Kivičs. Viņš noskaidrojis mākslinieka patieso identitāti un tagad lūdz palīdzību, lai viņu atrastu.

Jāatgādina, ka Kivičs nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka šķiras pēc astoņus gadus ilgām attiecībām ar sievu Madaru Kiviču, turklāt ir sācis jaunas attiecības ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi.

Jāpiebilst, ka Kivičam arī iepriekš nācies aizstāvēt savas sievietes. Runa ir par Kiviča bijušo draudzeni Danu Dombrovsku. 2005. gada 10. jūnijā, pēc publikācijas žurnālā "Vakara Ziņas" par to, kā Kiviča draudzene Dana Dombrovska piedalījusies porno fotosesijā mājaslapā www.russiangirls.lv, Andis Kivičs smagi bija piekāvis VZ redaktoru Juri Milleru, radot vidējus un vidēji smagus miesas bojājumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas